Wpis z mikrobloga

@Semargl: Podczas kobiecego orgazmu szyjka macicy macza się w spermie, która zbiera się w formie takiego jakby jeziorka. Taka magia widzisz. A Ty ziomka wyśmiewasz jak Cię chce pocieszyć tępa dzido.
  • Odpowiedz
Podczas kobiecego orgazmu szyjka macicy macza się w spermie, która zbiera się w formie takiego jakby jeziorka. Taka magia widzisz. A Ty ziomka wyśmiewasz jak Cię chce pocieszyć tępa dzido.

@Soviel: To czemu w badaniach to nie wychodzi?
  • Odpowiedz
@Semargl: Uwaga:

Kolega nie ma racji, ale coś gdzieś mu dzwoni, bo faktycznie o----m pomaga w transporcie plemników. Skurcze, konkretnie. Niemniej, w ostatecznym rozrachunku jest idiotą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Soviel: Czyli Twój chłopski rozum jest lepszy niż badania naukowe? No bez żartów. Badali to, bo rzeczywiście brzmiało to sensownie, ale wyszło że to nieprawda.
  • Odpowiedz
@saginata: No to po co się tak dopytujesz jak wiesz? Ja osobiście mam na to bezgranicznie w------e. Dla mnie dalej ma to sens i tyle. Nie znam grupy, ani jak to badali.
  • Odpowiedz
@Soviel: Przecież nie pytałem czy wychodzi, tylko dlaczego nie wychodzi skoro według Ciebie to jest prawda. Niech będzie, że nauka nauką, ale ty w sercu wiesz lepiej :)
  • Odpowiedz
@saginata: Problem naszej dysputy leży w tym że nie znam tych badań. Ale spuentuję to tym że chcę w to wierzyć, żeby mieć poczucie że moje wysiłki w łóżku nie idą na marne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz