Aktywne Wpisy

Erimar +26
#krakow Na Iksie jest nagranie tuż po wypadku. Jeśli nie jestem ślepy to narzeczona też była w aucie. Miałem iść w te okolice w sobotę po 16 na spacer, ale po zwiedzaniu schronu poszedłem jednak do domku na #ekstraklasa. Nawet nie kojarzyłem, że aż tak padało w tych godzinach

ChlopoRobotnik2137 +145
No i wróciło zmęczenie , jakby cały czas się kumulowało o teraz wszystko wyszło na raz . Chce iść ale a to spać się chce a to nogi bolą i tak w kółko. Ostatnie dni to ciężko się idzie. Z plusów to w Oregon jest więcej cienia i nie idzie się już w słońcu no i chyba upały trochę odpuściły. Co raz bliżej mi do końca podróży i zaczynam się zastanawiać co
źródło: image_picker_9DE2016C-ECDE-46D5-8F21-EB344F2EAD57-47284-0000106B1107B83C
Pobierz

Sztama to doskonała rozrywka dla młodych, średnich i starych. Proste zasady, multum kombinacji oraz możliwość sprawdzenia swoich umiejętności w budowaniu tamy sprawiły, że lubię wracać do tej gry. Jest jeszcze jedna rzecz, za którą ją lubię. Dzięki niej można nauczyć najmłodsze pokolenie szacunku do przyrody. Być może dożyję jeszcze czasów, gdy siedząc z wędką nad wodą będę widzieć jedynie przepływające ptaki wodne lub łódki, a nie butelki. Recenzja gry karcianej Sztama
#recenzja #gry #grybezpradu #grykarciane #grajzwykopem
źródło: comment_iRtaDUM96XAeUSwnoic4AGOtgERcOoTq.jpg
Pobierz