Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zwiazki #rozowepaski #zareczyny i troche #logikarozowychpaskow

Bedzie krotko ale na temat:

Ja level 29, rozowy level 28.

Rozowy byl zareczony kiedys ze swoim ex. Zerwali zwiazek i tym samym zareczyny. (Rozpoczelismy nasz zwiazek okolo 2 lata po tym).

Po zerwaniu zareczyn (ona zerwala) nie oddala pierscionka niebieskiemu tylko zachowala a potem oddala swojej babci.

W przyszlosci planuje sie jej oswiadczyc ale przed tym chce, zeby pozbyla sie tego pierscionka z rodziny. Nie czuje sie komfortowo myslac ze nadal gdzies tam jest.

Pytanie do Was mirki i mirabelki.. nie odpi#%dala mi majac takie wymagania? :)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje

Czy op ma nierowno w bani?

• Wyluzuj, przeciez i tak sie go pozbyla 71.8% (941)
  • Slusznie, ze tego oczekujesz 28.2% (369)

Oddanych głosów: 1310

• 30
@AnonimoweMirkoWyznania: Tak już odbiegając od tematu, to twoja laska jest jakaś #!$%@?. Po pierwsze, moim zdaniem, po zerwaniu zaręczyn, ten pierścionek powinna oddać. To nie jest jakaś szmata czy inna pierdoła, że w sumie #!$%@?, kto by sobie tym zaprzątał głowę.

Po drugie, jeśli bym tak do tego nie podchodził, to po #!$%@? trzymać taki pierścionek i jeszcze dawać (!) go babci. Jak to w ogóle wygląda? "O, cześć babcia, mam
nie oddala pierscionka niebieskiemu tylko zachowala a potem oddala swojej babci.

@AnonimoweMirkoWyznania: a co to #!$%@? jakaś odwrotna tradycja rodzinna czy co? xD powinna oddać zamiast cebulić, na to powinieneś zwrócić uwagę - że przycebuliła jak bieda umysłowa, a nie, że to gdzieś tam to trzyma(swoją drogą to też jest przykre). To jest tylko pierścionek, ale chodzi o tą mentalną cebulę i brak klasy - tu jest problem. To, że wymusisz