Aktywne Wpisy
LonNon +6
Lekarze to zbyt dobrze zarabiająca grupa społeczna.
Wstyd żeby taki dajmy na to endokrynolog brał za konsultację 250zł gdzie ci powie idź se pan badania zrób i tarczycę pomaca :D To jest brak po prostu etyki, ceny wymyślone z kosmosu, wyzysk polaków.
Na nfz za 5 lat prywatnie za 250zł z 5 dni.
patologia lekarska kasta
Czy np dentyści ci to już są odklejeni konkretnie,zapewne większość ma kilka tysięcy dniówki...
Inny przykład
Wstyd żeby taki dajmy na to endokrynolog brał za konsultację 250zł gdzie ci powie idź se pan badania zrób i tarczycę pomaca :D To jest brak po prostu etyki, ceny wymyślone z kosmosu, wyzysk polaków.
Na nfz za 5 lat prywatnie za 250zł z 5 dni.
patologia lekarska kasta
Czy np dentyści ci to już są odklejeni konkretnie,zapewne większość ma kilka tysięcy dniówki...
Inny przykład
Zgadzasz się?
- Tak 69.8% (44)
- Nie 30.2% (19)
power-weak +1
#przegryw
#!$%@? no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
#!$%@? no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
#marszniepodleglosci2018 #marszniepodleglosci #4konserwy #neuropa #patriotyzm #nacjonalizm
To jest chyba z USA ale jakie to ma znaczenie? Chcesz powiedzieć że polskie środowisko LGBT odcina się od tych z zachodu ?
Jak takim nacjonalistycznym miłośnikiem dewiacji jesteś to masz tu Polskę
Nie to że ja nie chcę imigrantów w Polsce to nie znaczy że ja ich nienawidzę tylko chcę zachować polską kulturę tożsamość i zapewnić lepsze warunki Polakom.
Imigrant imigrantowi nie równy, to że ktoś nie jest nacjonalistą nie znaczy że chce wpuszczać do kraju wszystkie losowe osoby które mogą być niebezpieczne, natomiast do nacjonalistów to nie dociera, lepiej krzyczeć o j*baniu arabów
@Kali_Yuga: Gdyby rządziła PeŁo to było by nawet i 150 tysięcy
No a co myślisz o wpuszczaniu Ukraińców? Oni niebezpieczni nie są ale zabierają Polakom prace.
co? xD
No to zapraszamy do Wenezueli xD
narodowcy mają jakiś gwóźdź wbity w mózg xD
Tylko, że wg nich własność prywatna ma być kolektywną wspólnotą służącą narodowi.
Oni zakładali całkowity socjalizm
Niekoniecznie ich poglądy to własność prywatna tylko że pod kierownictwem państwa