Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +159
supra107 +382
Capcom to chyba dostał jakiegoś srogiego wylewu. Gra za 70 dolców, do tego 40 dolców mikropłatności, wszystko always online, a, i jak chcecie sobie zmienić wygląd postaci to kosztuje to was dwa dolce. Tak #!$%@?, zmiana wyglądu postaci w singlowej grze RPG kosztuje prawdziwą kasę, a i tak musicie mieć łączność z ich serwerami żeby w to grać. Na singlu #!$%@?. No ale da się przyzwyczaić, konsumenci wytrzymają, prawda? xD
#gry #
#gry #
Tl dr Czy to jest normalne, że strułem się dwoma piwami, jeśli nie jestem przyzwyczajony do alko?
Wypiłem wczoraj na pusty żołądek dwa redsy jeden po drugim, czyli w ciągu jakichś 20 minut, na początku było ok fajne kręcenie w głowie chęć działania itd. ale po niecałej godzinie zaczęło się to przekształcać w takie zamulenie że nie miałem nawet siły słuchać muzyki i w efekcie położyłem się i zasnąłem na dwie godziny choć 6 godzin wcześniej obudziłem się z ok. 9-godzinnego snu. Minęło wiele godzin i nadal czuję trochę wstręt do tamtego smaku. Wcześniej piłem alkohol cztery razy w życiu, za pierwszym piwko + 4 kolejki w odstępach czasu po których też mi się chciało spać ale szybko to minęło i powiedziałbym też że było to mniej nieprzyjemne uczucie, za drugim piwko, za trzecim i czwartym po dwa piwka wypite z pewnym odstępem czasu i raczej nie na pusty żołądek, po których nic złego się nie działo.
Dodam że ostatnio raczej słabo jadłem, czy to może mieć spore znaczenie?
#alkohol #piwo #pytanie #kiciochpyta #truestory #pytaniedoeksperta #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Więc tak, to możliwe. xd