Wpis z mikrobloga

@JestemSpermiarzem tak sie sklada, ze gosc na siebie zarabia (nie wazne gdzie) i szuka jakiejs pasji/zajecia dla siebie. Z tego co wiem ostatnio jezdzi downhill rowerem mtb. Dlatego w tym momencie to Ty jestes stulejarzem i przegrywem - a nie Tomek. I wiek nie ma tu nic do rzeczy
  • Odpowiedz
@JestemSpermiarzem zupelnie nie o to chodzi. Ty masz s---------e postrzeganie rzeczywistosci i Twoje kompleksy przejely nad Toba kontrole. Tomasz Terka, pomimo hejtu i tego co takie dzbany jak Ty o nim mysliscie, stara sie zyc tak jak moze i sie nad soba nie uzala. A nawet jezeli sie uzala, to proboje zrobic cos ze soba. I dopoki sprawia mu to JAKĄKOLWIEK satysfakcje, to jest mniejszym przegrywem i stulejarzem niz Ty Mirku
  • Odpowiedz
@krystian-golonka: Ja się z niego nie nabijam, napisałem tylko że typ p-------ł 10 lat i prawie nic się w jego życiu nie zmieniło. Owszem rozwija jakieś pasje, tutaj pełna zgoda. Ale co on próbuje zrobić?? Dalej mieszka z rodzicami i robi w maku. Chodziło mi o to że nie chcę skończyć jak on, przesiadując weekendy przed kompem i tyrając u janusza
  • Odpowiedz