Aktywne Wpisy
MG78 +748
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Związali byście się z dziewczyną bez studiów? W tym roku piszę inżynierkę. X poznałem jakiś czas temu. Obecnie pracuje na produkcji i chodzi zaocznie do szkoły dla dorosłych. W planach studia związane z kosmetologią czy coś w tym stylu. Nie wiem szczerze czy to ambitny kierunek, ale nie o to tu chodzi. Zawsze w kobietach zwracałem uwagę na inteligencję. Moja była studiowała medycynę. Bardzo mi to imponowało, ale
Ciemna noc, amerykański samolot wojskowy leci na akcję.
Cel: zrzucić spadochroniarzy na wyznaczony obszar na terytorium wroga.
Samolot zatoczył krąg, zapala się czerwona lampka, a następnie zielona.
Grupa komandosów wyskoczyła nad celem.
Z wyjątkiem jednego. Dowódca krzyczy do niego:
- Skacz!
- Nnnie! - odpowiada przestraszony komandos.
- Dlaczego nie?
- Bbbo jja nnie chhhcę!
- Skacz, bo pójdę po pilota!!!
- Ttto idź!
Po chwili dowódca wraca z pilotem, a ciemno jest kompletnie.
- Skacz - mówi pilot - bo cię wyrzucimy siłą!
Komandos nadal odmawia opuszczenia samolotu:
- Nnnie, nnnie skkkoczczę!!!
W ciemności słychać kotłowaninę, w końcu udaje im się wypchnąć go z samolotu.
Zdyszani siedzą w ciemnym wnętrzu:
- Silny był - mówi dowódca.
#suchar #100dnisucharow
Hej! Przepraszam Was, że nie każdy był wołany do nowego wpisu, ale nie za bardzo ogarniałem tych limitów wołania dla zielonek. Mam nadzieję, że teraz każdy zostanie zawołany. Miłego dnia! (ʘ‿ʘ)
@bazylo: Dzięki za uwagę. Ciężko się wszystko moderuje kiedy trzeba robić wszystko ręcznie.
Komentarz usunięty przez moderatora
I to jest dopiero suchar ( ͡° ͜ʖ ͡°)