Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
#wot chciałbym zacząć grę, czy muszę liczyć się z jakimiś kosztami finansowymi? Nie grałem nigdy wcześniej w WOT.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Conky F2P już nawet ammo za golda jest do kupienia zostawiłem tę grę w ciul, doszedłem do czołgów 8tieru i tu się kończy zabawa, zarabianie, a wchodzą nerwy
  • Odpowiedz
  • 1
@Conky da radę grać bez kasy, ale na wyższych tierach jest to uciazliwe. Dobrze jest mieć czołg premium VIII tieru do zarabiania. Narazie graj na niskich tierach, poszukaj kodu na czołg premium V tieru np. Churchill III i na jakiś czas wystarczy
  • Odpowiedz
@Conky: gram w wot od zamkniętej bety i obecnie da się w to grać bez wydawania złotówki. Jak wyżej zostało wspomniane, granie do VIII poziomu włącznie jest w miarę przyjemne. Potem koszt naprawy czołgu i amunicji potrafi solidnie przygnieść i może stać się niemożliwe granie dla samego grania, a konieczne będzie granie dla zarabiania. Czołgi premium (te najlepiej zarabiające 8. poziomu) zaczynaja się od 100 złotych. Premka na mc to
  • Odpowiedz
@WujekRada: kiepski wujek rada z Ciebie.
@Conky: nic nie kupuj na Allegro, ten kod zaproszeniowy to YOGSCAST. Możesz grać całkowicie za darmo, ale musisz pamiętać, że z kontem premium postępy w grze są o połowę szybsze. Konto premium dużo nie kosztuje, a gra sprawia wtedy więcej satysfakcji. Poza tym jeśli zaczynasz grać to polecam pooglądać filmiki instruktażowe na YT, na początek np. szkołę czołgisty Hallacka, bo wyjaśnia tam
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Conky: we wrześniu startuje maraton na czołg premium 8 tieru, przyda się na późniejszy etap gry. Aczkolwiek nie polecam babranie się w 8 tier od razu, gdyż będziesz wkurzał innych brakiem umiejętności i sam się będziesz denerwował ciągłym wpierniczem. Dojdź do 6 tieru na kilku liniach, najlepiej z każdej klasy (oprócz arty, bo to dla pedałów), jak już się zapoznasz z grą i zobaczysz, że dobrze ci idzie to idź
  • Odpowiedz