Wpis z mikrobloga

Gardzę szmaciarzami, którzy zmieniają sobie partnerkę co tydzień/ miesiąc. Przez was dzbany brakuje normalnych dziewczyn bo wy sk&rwsyny zamieniacie porządne dziewczyny w worki na spermę a później się dziwicie, że unia ściąga murzynów bo nie ma dzieci. Spotykajcie się z samotnymi matkami jak jesteście używani. Uj wam na łeb.
#tfwnogf #przegryw #niebieskiepaski #stulejacontent #redpill
c.....o - Gardzę szmaciarzami, którzy zmieniają sobie partnerkę co tydzień/ miesiąc. ...

źródło: comment_yaMudgy2la9FzlT551x4FNxmJT5tcTUc.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A szczytem szczytów jest jak taka laska ma 29 lat na przykład, to z góry mówi Ci że szuka poważnego związku

@zawszeSam94: Gnije z opisów takich 27-30 lvl na tinderze "tylko powazne zwiazki!!! zadnego fbw ons!!!" xD

@lemmorexisWimme: Heh ja mam beke widzac na swoim osiedlu niektore malzenstwa, m--f 8/10 wpatrzony w telefon obok misio beciak z brzuszkiem, zakolami ubrany w byle co biega za dzieckiem xD
  • Odpowiedz
Gnije z opisów takich 27-30 lvl na tinderze "tylko powazne zwiazki!!! zadnego fbw ons!!!" xD

@Eugeniusz_Zua: Najgorsze, że one uważają to za normalne, że wypiły więcej spermy obcych kolesi niż niejeden facet piwa.
Jeszcze bym nie miał za złe tego doświadczenia seksualnego gdyby nie to, że z góry wymagają od Ciebie nie wiadomo czego żebys choć mógł potrzymać za rękę, podczas gdy ruchała się z nieznajomymi gachami po kilkugodzinnej znajomości.
  • Odpowiedz
@zawszeSam94: Co zrobisz, nic nie zrobisz. Jedyne co mozesz to takich unikac, kisłem z takiej dynamicznej trzydziestki z pracy, ktora tez na imprezach firmowych puszczala sie z jakimis patusami, ale kandydat na jej meza to musi miec minimum 15k na łapę, być obyty w świecie i przysztojny, cała litania. Przewrotnie spytałem co ona może w mu zaoferwać skoro ma takie wymaganiam, myślałem, że zabije mnie wzrokiem, wykrzyczała tylko cos w
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: Każdy marzy o takiej żonie i matce swoich dzieci => obracanej przez kilkanaście lat przez Oskarków. Aż się łezka w oku kręci ()
Ale nie, zaraz napisze jakaś że zakompleksiony jesteś i jakaś kobieta Cię skrzywdziła :D
  • Odpowiedz
@zawszeSam94: Najgorsze w nich sa zniszczenia na psychice wywolane latami takiego zycia i bycia zabawka dla samcow alfa. Takie charakterystyczne zgorzknienie i cynizm, alkoholizm i przytualnie kota, ale to i tak nie przeszkadza im pluc dalej na spokojnych mirkow, posiadac litanie wymagan i dalej latac za samcami alfa w nadzieji, ze moze ten zostanie z nia na stale xD
  • Odpowiedz
@Eugeniusz_Zua: To też jest p------e.
"Moich 5 eks zostawiło mnie bo dałam im za szybko więc ty skacz koło mnie kilka miesięcy frajerze".
Ogólnie bycie w powyżej 5 związkach w wieku ~20 lat powinno być kwalifikowane jako choroba psychiczna.
  • Odpowiedz