Wpis z mikrobloga

@nikifor: z mediami pod ziemią to prawda. Żeby cokolwiek zrobić trzeba uzgadniać z tymi co mają kable i rury...dla nich to koszty większe niż ściągnięcie kostki i ułożenie jej od nowa. Asfalt to już rozścielacz, walec i kup asfalt, a kolorowy to już całkiem pieczenie d--y mają
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@acctim: bez przesady. to ogolnie normalny gosc co popierdziela duzo na rolkach.

to, ze ma odpal tutaj jeszcze nie jest powodem zeby go gnoic
  • Odpowiedz
@demoos: a ja go nie gnoje tylko smieszy mnie jego ego. zachowuje sie niepowaznie, oczekuje tak naprawde torow sportowych. powinni mu wlepic mandat za predkosc i by sie skonczylo pajacowanie xD przeciez po nim widac ze nie jezdzi rekreacyjnie. dziadzia narzeka ze nie moze sie rozpedzic bo sie boi ze sobie glupi ryj rozwali. nigdzie na swiecie nie ma takich tras dla rolkarzy i nigdzie nie bedzie bo nikt nie
  • Odpowiedz
@demoos: tyle ze nie jest wcale taka gruba a on ma 2x wieksze kolka od normalnych rolek. to nie sa rolki XD to sa rolki. facet sie chce rozpedzac grubo powyzej 25km/h i wymaga zeby ktos inny dbal zeby sie nie w-----l xD

nie ma racji bo normalnie rolkarz nie robi tak wielkich odstepow i pewnie miesci sie miedzy liniami a dziadzia pewnie chce z---------c i mu sie nogi slizgaja
a.....m - @demoos: tyle ze nie jest wcale taka gruba a on ma 2x wieksze kolka od norm...

źródło: comment_ipPBcWPZJINSSr1kjlMyoilEvoYwjhZr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
i pewnie miesci sie miedzy liniami

@acctim: na metrze z kawałkiem to mało kto się zmieści, nie tylko on ( ͡° ͜ʖ ͡°)

On sobie dałby tam rade, inni nie. Zobacz na tagu, kilka wpisów wcześniej pisałem, że pierwsza osoba już leżała
  • Odpowiedz
@demoos: no wlasnie przejrzalem. wez nie rozsmieszaj. rozumiem ze cie to boli ze nie jest idealnie bo twoj projekt ale widzialem gorsze (nawet taki idiotyzm z kraweznikami 45stopni tak zeby najezdzajac na nie wyskoczyc bokiem do gory xD)

nadal nie rozumiesz ze on nie jest rolkarzem tylko debilem ktory sportowo p--------a po sciezkach i przekracza predkosc. on jest zagrozeniem dla siebie i dla innych. nie dosc ze nie zahamuje to jeszcze
a.....m - @demoos: no wlasnie przejrzalem. wez nie rozsmieszaj. rozumiem ze cie to bo...
  • Odpowiedz
rozumiem ze cie to boli ze nie jest idealnie bo twoj projekt

@acctim: co mnie ma niby boleć? Dla rowerów jest c-c malina a ta droga nazywa się VELOstrada...

Dalej piszesz, że gościu coś tam. Nie znasz chłopa, ma gdzie jeździć i to robi. przy 15km/h dorosły człowiek na rolkach, też będzie miał problem zmieścić się na jednym pasie. Taka specyfika rolek.

Gościowi chodzi głównie o to, żeby tej linii
  • Odpowiedz
@demoos: w sumie ale nie wiesz ile osob bedzie jezdzic to sie zaczna wyprzedzac na 3 albo traktowac jak 1 tor. i debil bedzie z---------l przed rowerzysta, nie wyrobi sie, rowerzysta nie zahamuje i w niego jeszcze wjedzie xD

a ja go nie musze znac, od razu od niego czuc ze to debil skoro mu 2 godziny tlumaczysz xD

dorosli ludzie nie jezdza na rolkach xD a to nie jest
  • Odpowiedz