Aktywne Wpisy
hitsmer +924
Ostrzegam wszystkich przed @Kami123x
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić
Jeden mirek już go wyjaśnił, dopisuje następne punkty:
1. Jedzenia z mopsu nie chce, bo za długo będzie czekał.
2. Jedzenia od caritasu czy brata Alberta nie chce, bo kościół.
3. Pracy na budowie nie chce, bo nie ma doświadczenia i siły.
4. Praca najlepiej tylko za komputerem, dziwnym trafem nie powiedział co umie przed tym komputerem robić, pewnie tylko czytać wypok.
5. Na czarno, żeby sobie zarobić

Nupharizar +178
Napisałem na jakiejś gówno stronce na fb, że dziecko sexmasterki popełni samobója, jak rówieśnicy dowiedzą się, czym zajmowała się jego matka. Taką wiadomość dostałem na priv xD
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi
#logikarozowychpaskow #heheszki #madki #bekazpodludzi

Zdjęcie z innej części ogrodu, rybek nie widać ale jest oczko wodne, mostek i obok mały wiatrak który na zdjęciu się nie zmieścił, ale bedzie w komentarzu ʕ•ᴥ•ʔ
Nie no siły to dodaje kawa, a dzień to trzeba rozpocząć z samego rana aby był udany ʕ•ᴥ•ʔ
Trochę nie wiem jak ludzie mogą spać po 10/12 godzin, wiecznie chodzą źli, nie wyspani... zawsze budziłem się bardzo wcześnie, patrzyłem jak wstaje nowy dzień i jakoś pomaga mi to utrzymać uśmiech w ciągu dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
miłego dnia wykopki niech wam leci z humorem i uśmiechem na twarzy (づ•﹏•)づ wkrótce #dwudzionek i kończy mi się #urlop , już nie mogę doczekać się powrotu w moje strony (ʘ‿ʘ)
@rozowy__pasek kawusia, kaaaaawuuussssiiiiaaaaa (♥ ʖ̯♥) miłego dnia mirabelko ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#dziendobry #milegodnia #czujedobrzeczlowiek #urlop #ogrod #kawa #kawatime
Dodaje wiatraczek jak pisałem wyżej (づ•﹏•)づ
To źle? Internet pełen dziadostwa, czasami iskra pozytywnej wibracji z rana poprawia humor ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Dziubasku xD
Jak urlop ci się skończy też mogę liczyć na kawę? Czy to tylko wakacyjny romans?
Śniadania mogę zaserwować, słodkości na dzisiaj poprawią Ci humor na pewno (づ•﹏•)づ
Mojego autorstwa xD wszystko robiłem sam, samiuśki (ʘ‿ʘ)
Śmiało kosztować, cieszyć się życiem i nie oglądać za siebie ( ̄෴ ̄)
@v1lk: Mam odwrotnie, jeśli obudzę się wcześnie szwankuje mi żołądek, a ja sam chodzę jak zombie
Trochę kisielowate i ciężko się przekonać do wypicia całego, ale warto, efekty są super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I gul, gul do dna efekt gwarantowany ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Chyba muszę sobie te słowa wziąć do serca( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚