Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +65
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file2685780575198380779
PobierzMasz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 54.7% (508)
- Nie. 23.6% (219)
- Nie myślę o tym. 21.7% (202)

#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki

Zdjęcie z innej części ogrodu, rybek nie widać ale jest oczko wodne, mostek i obok mały wiatrak który na zdjęciu się nie zmieścił, ale bedzie w komentarzu ʕ•ᴥ•ʔ
Nie no siły to dodaje kawa, a dzień to trzeba rozpocząć z samego rana aby był udany ʕ•ᴥ•ʔ
Trochę nie wiem jak ludzie mogą spać po 10/12 godzin, wiecznie chodzą źli, nie wyspani... zawsze budziłem się bardzo wcześnie, patrzyłem jak wstaje nowy dzień i jakoś pomaga mi to utrzymać uśmiech w ciągu dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
miłego dnia wykopki niech wam leci z humorem i uśmiechem na twarzy (づ•﹏•)づ wkrótce #dwudzionek i kończy mi się #urlop , już nie mogę doczekać się powrotu w moje strony (ʘ‿ʘ)
@rozowy__pasek kawusia, kaaaaawuuussssiiiiaaaaa (♥ ʖ̯♥) miłego dnia mirabelko ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#dziendobry #milegodnia #czujedobrzeczlowiek #urlop #ogrod #kawa #kawatime
źródło: comment_PXnK348Ve5bPj8iVEvAiDrDZ2fBGCVWl.jpg
PobierzDodaje wiatraczek jak pisałem wyżej (づ•﹏•)づ
źródło: comment_NforNwG7E5aeCt4jq3QZ5ovx9WNGA8ii.jpg
Pobierzźródło: comment_CTPnjlBNwfR5Zwf8I073k1mFeOHeYehX.jpg
PobierzTo źle? Internet pełen dziadostwa, czasami iskra pozytywnej wibracji z rana poprawia humor ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Dziubasku xD
Jak urlop ci się skończy też mogę liczyć na kawę? Czy to tylko wakacyjny romans?
Śniadania mogę zaserwować, słodkości na dzisiaj poprawią Ci humor na pewno (づ•﹏•)づ
źródło: comment_qHN9HyM81rR0MrbgpFRZ43XSPS1jA7kz.jpg
PobierzMojego autorstwa xD wszystko robiłem sam, samiuśki (ʘ‿ʘ)
źródło: comment_nno1PVrJDtQohvhHmrzM5B2gc2c0moGz.jpg
PobierzŚmiało kosztować, cieszyć się życiem i nie oglądać za siebie ( ̄෴ ̄)
@v1lk: Mam odwrotnie, jeśli obudzę się wcześnie szwankuje mi żołądek, a ja sam chodzę jak zombie
Trochę kisielowate i ciężko się przekonać do wypicia całego, ale warto, efekty są super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I gul, gul do dna efekt gwarantowany ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_BwiYmPkyQxljngt3Rdribsk2OARmqJrg.jpg
PobierzChyba muszę sobie te słowa wziąć do serca( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚