Aktywne Wpisy

absstart +246
źródło: Screenshot_3
Pobierz
arinkao +133
Pieczona kiełbasa z ryżem, sosem pieczeniowym i koperkiem. Nie bijcie 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#arinkaofood
#gotujzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem
źródło: IMG_20250727_155744
Pobierz

Moja różowa potrzebuje laptopa do offica, internetu i/lub youtube - ogólnie do pracy. Komputer musi działac na tyle szybko i wydajnie żeby można było na nim z 8-10 kart w chrom czy innej przeglądarce otworzyć - jednocześnie z otwartym officem.
Myślałem nad jakimś komputerem z procesorem minimum i3 oraz dyskiem SSD 256 gb i zainstalowanym windowsem 10 - najfajniejszy byłby Dell ponieważ z tą marką nigdy nie miałem problemów - po za tym mają solidne podejście do klientów jeśli chodzi o gwarancję swoich produktów. I tutaj zaczyna się problem do 1800 zł nie mogę znaleźć czegoś sensownego, albo Dysk SSD za mały albo procesor nie taki.
Jesteś w stanie coś doradzić w produktach Della czy też innych solidnych producentów lub w danym przedziale cenowym
polecić jakiś sensowny produkt? Szukałem na twoim blogu propozycji za wrzesień i sierpień 2018 ale poszukiwania raczej kończyły się na przekroczeniu tej sumy lub innej marce z innym procesorem. Czy procesor i3 to minimum na jakie powinienem zwrócić uwagę szukając laptopa który ma płynnie i szybko pracować z dyskiem SSD?
Pytanie otwarte także do innych speców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pustulkowelaptopy #szukamlaptopa
bądź jego konkurenci jak E7470, T460s.