Wpis z mikrobloga

Zawsze bawi mnie gdy #rozowepaski mowią że faceci to by je tylko j---ć chcieli i że w ogóle nie ma takiego faceta który chciałby z nimi rozmawiać. Albo że na #tinder chciałyby najpierw pogadać zanim spotkanie czy nawet s--s. Wreszcie że szukają faceta "do rozmawiania".

Otóż moje drogie oto #ciekawostki dla was (tylko jedna ale tag jest w liczbie mnogiej) - JESTEŚCIE NUDNE W C--J i rozmawianie z wami jest po prostu nudne. Nie macie absolutnie nic ciekawego do powiedzenia. Niestety, możecie mieć milion hobby, mniej lub bardziej ciekawych, ale jeżeli nie potraficie o nich jakoś ciekawie nic powiedzieć to rozmawianie z wami będzie nudne. Z hobby w przypadku kobiet jest dodatkowo ten problem, że jeśli jakaś taka trafi na faceta, który praktykuje to samo i interesuje się tym samym, to z reguły w czasie rozmowy wychodzi, że taki #rozowypasek to interesuje się tym tylko na bardzo płytkim i mało zaawansowanym poziomie.

Niestety, wiele z was nie potrafi pociągnąć rozmowy a tym bardziej nią w jakikolwiek sposób sterować. Nie potraficie wymyślić jakiegoś ciekawego tematu o którym możecie coś powiedzieć ani czegoś co można wspólnie porozkminiać.

Oczywiście zaznaczam, że powyższe dotyczy tylko tych pań, które narzekają w sposób o którym mówiłem wyżej. Jest trochę kobiet, które są interesujące i mają coś do powiedzenia i potrafią rozmawiać. No ale te akurat nie narzekają na to, że faceci chcą je tylko w-----ć.

#rozkminy #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
gnt_1 - Zawsze bawi mnie gdy #rozowepaski mowią że faceci to by je tylko j---ć chciel...

źródło: comment_B8iMebDXj8zsi0cotrn2AmGrR5V0K9t2.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach