Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +28
Akcja ma juz troche czasu, ale naszła mnie myśl: gdyby ustawic taki pomnik gdzies w Polsce jak wielki byłby ból d--y xD proponuje intronizowac szatana na króla Polski.
Pewnie w tak tolerancyjnym kraju dlugo by nie postał...
#gimboateizm #satanizm #szatan #bekazkatoli
@dqdq1: Myślałem dzisiaj o tym samym. Chyba nam obu Lucyfer to samo podpowiedział :P
@dqdq1: tak, bo tak naprawdę szatanowi też byś na tacę nie dał i nie przyjął go po kolędzie, tu chodzi tylko o bycie w kontrze do religii "panującej"
http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,18248193,Nie_bawia_sie_juz_w_czarne_msze__Gdzie_sie_podziali.html
Komentarz usunięty przez autora