Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +2810
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
stepienz13posterunku +204
#p0lka #madka #bekazmadek #patologia #logikarozowychpaskow
Pamiętajcie, dziecku trzeba wszystko spokojnie tłumaczyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętajcie, dziecku trzeba wszystko spokojnie tłumaczyć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
##!$%@? #feels #heheszki #truestory
Primetime to u faceta wiek jakieś 26-36 lat, a u ciebie ponieważ widzę że jesteś już starszy nie ma żadnej szansy na znalezienie partnerki. Żadnej. Nawet wśród tych
Komentarz usunięty przez autora
@Polkopsky: Dokładnie - w historii nie było przypadków żeby cichy facet przekonał do siebie dziewczynę w jakiś sposób i wygrał konkurencję o samicę z ekstrawertykiem - wygadanym śmieszkiem. Takie rzeczy są niemożliwe bo świat działa według prostych reguł, a wszystkie samice są takie same.
Oczywiście
@Polkopsky: Z pewnością tak było. Zdecydowanie nie ma możliwości, żeby ktoś mniej atrakcyjny od ciebie kiedykolwiek miał dziewczynę.
Jasne że tak! Dlatego to właśnie ludzie w wieku 18-24 lata zakładają firmy, dorabiają się, osiągają najlepsze wyniki sportowe na świecie! Wykresy atrakcyjności seksualnej zdecydowanie kłamią.
@tyrytyty: Bo chcę napisać jak bardzo się zgadzam i wyszczególnić gdzie dokładnie.
@Polkopsky: Oczywiście, wszyscy mniej atrakcyjni od ciebie faceci stanowili tylko przystanek. Nie było nigdy inaczej, szczególnie że z biegiem lat kobiety stają się coraz bardziej atrakcyjne i mogą przebierać w coraz atrakcyjniejszych mężczyznach.
Oczywiście, każdy powyżej 24 roku życia jest grzecznym betabankomatem.
Jasne że wszędzie szukałeś, bo wystarczy wyjść jeden raz, odhaczyć
@Polkopsky:
Jasne że to dobrze, w końcu ci ludzie, te "starzejące się ruiny seksualne" nie zasługują na takie ciacho jak ty. Na ciebie czekają tylko dwudziestoletnie dziewice które czekają żeby swoim darem obdarować kogoś kto tworzy dla nich taką wartość jak ty obecnie.
@Polkopsky: Zgadzam się że na ciebie nic nie czeka - poza tymi samotnymi dziewczynami które są poniżej twoich standardów których rzekomo nie masz ale które wymieniłeś wyżej.
Wiadomo, jak ktoś nie jest atrakcyjny powyżej 24 roku życia to jedyną wartość jaką może tworzyć
@Polkopsky: Absolutnie nie możesz się zabijać - przecież nie masz żadnych standardów więc przyjmiesz każdą dziewczynę bez dzieci prawda?
Oczywiście że tak jest, dlatego jeśli ci się to nie podoba nie możesz wyjechać do kraju w
@Polkopsky: Jasne, przecież nie wołam tylko się cały czas z tobą i twoimi teoriami zgadzam. Mówię ci to wszystko prawda, nie próbuj nigdy się przekonać że jest inaczej. Piona!