Jak opinie? Są opcje krótszego wynajmu np 12 lub 24 miesiące? Pisałem na kontakt, ale średnio odpisują.
Sprawdzałem też inne opcje jak master1.pl, ale w porównaniu do Hyundaia gdzie można mieć nowe i30 bez wkładu za 999pln brutto, albo do Fiata i Tipo za taką samą cenę bardzo słabo wypadają. Kojarzycie strony gdzie można przejrzeć oferty wynajmu na rok?
Ewentualnie wie ktoś może na jaki kontakt warto się odezwać - sporo firm w internecie, ale żadna nie ma sensownych ofert nawet przykładowych.
Auto na firmę, raczej niskie - bardzo niskie przebiegi 5 - 8k rocznie max.
@Harmonijka: Liczyłem to już - był okres gdzie non stop taksówkami jeździłem i generalnie przekraczając granicę 4-5k km rocznie już przestaje się opłacać tam gdzie mieszkam.
@olo1917: no ok ale ja bym np kupil kilkuetnia toyote albo golfa (malo traca na wartosci) i sprzedal potem z nie tak duza strata. Poza tym autocasco Cie zje i przy takim przebiegu nieoplacalne jak nic.
@Papasanbaba: Też nie jestem zainteresowany takim rozwiązaniem. Tu za 999 brutto mam wszystko, jakbym potrzebował na dłużej brałbym leasing na dłużej z wyższym wykupem. Po prostu liczyłem, że ktoś korzystał już i może się podzielić informacją na temat takich ofert.
@lukasz_ Dzięki! Nie tej stronki nie znałem. Wygląda ciekawie, chociaż w porównaniu z ofertami od dealerów bezpośrednio słabiej wypada - przykład Hyundaia (i20 - akurat nim nie jestem zainteresowany) - wypada 500+ PLN drożej niż u dealera.
@Harmonijka: Czaje doskonale i jak najbardziej się to mi opłaca nie tylko finansowo, ale też czasowo, same plusy biorąc jako przykład ofertę Hyundaia (i30 - katalogowo ~63k, 999 brutto ze wszystkim poza
@lukasz_: Chciałem brać Hyundaia i30, nawet byłem w procesie już, to się skończyły, a ich obsługa zarówno w centrali jak i salonach to żart, nikt nic nie wie, przerzucają się tylko odpowiedzialnością.
@olo1917: trochę z opóźnieniem odpowiadam ale dopiero wróciłem do tematu. Cóż, szkoda bo sam się zastanawiam nad tego typu opcją. Skorzystałeś z czegoś innego? Bo z tego co wiem Hynundai Abonament (https://folwark.hyundai.pl/Oferta/Abonament/) jest póki co wstrzymane, przynajmniej w tym roku.
Jak opinie? Są opcje krótszego wynajmu np 12 lub 24 miesiące?
Pisałem na kontakt, ale średnio odpisują.
Sprawdzałem też inne opcje jak master1.pl, ale w porównaniu do Hyundaia gdzie można mieć nowe i30 bez wkładu za 999pln brutto, albo do Fiata i Tipo za taką samą cenę bardzo słabo wypadają. Kojarzycie strony gdzie można przejrzeć oferty wynajmu na rok?
Ewentualnie wie ktoś może na jaki kontakt warto się odezwać - sporo firm w internecie, ale żadna nie ma sensownych ofert nawet przykładowych.
Auto na firmę, raczej niskie - bardzo niskie przebiegi 5 - 8k rocznie max.
#auto #kupautozmikro #leasing #kiciochpyta
źródło: comment_kPRuTIXlJA2MeLRTXvrFMCsEdJnCIYnU.jpg
PobierzEdit: sprawdziłem:
d. Wszystkie koszty uwzględnione (w tym ubezpieczenie AC/OC/NW) więc totalnie nie zgadzam się z tym co piszesz.
@Harmonijka: Czaje doskonale i jak najbardziej się to mi opłaca nie tylko finansowo, ale też czasowo, same plusy biorąc jako przykład ofertę Hyundaia (i30 - katalogowo ~63k, 999 brutto ze wszystkim poza