Aktywne Wpisy
Polska5Ever +41
Jaka "zła" decyzja finansowa jest warta każdej waszej wydanej złotówki?
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
Dla mnie są to podróże i posiadanie psa. Jestem ogólnie oszczędny, mam poduszkę, inwestuje nadwyżki iiiii prawdopodobnie pogarszam swoją przyszłą sytuację finansową, ale IMO warto. Nie zatrzymuję się w luksusowych hotelach ani nie jem na mieście każdego posiłku podczas podróży, ale sama możliwość odwiedzania nowych miejsc i doświadczania nowych rzeczy jest dla mnie bezcenna.
Tak samo posiadanie psa.
A u was?
#
nabbek +627
A więc dzień 2/30.
Nowych Par (55), daje to nam o 36 więcej niż wczorajszy wynik (19). Dostaliśmy także więcej wiadomości, zdziwiły mnie bardzo, że 4 z nich były od obcokrajowców! Jeden brazylijczyk, który ładnie się przywitał, chociaż pewnie liczy tylko na keks. Następny czarnoskóry anglik, który mówi że spędza weekend w krakowie i żebyśmy się poznali, trzeci niemiec, który chwali się że jesteśmy w jego ulubionym miescie. i czwarty także czarnoskóry z krakowa, mający 193 cm wzrostu, kochający to miasto. Prawdziwy murzyński CHAD, magnes na polki, którą nie dotknie to ma zaliczoną pod wieczór.
Bardzo rozsmieszył mnie wczorajszy Mateusz, spermiarz który wypisuje, czy możemy się spotkać XD
Wiadomości dostałem aż (10) to o 6 więcej niż wczoraj! Zaciekawił mnie Mikołaj w rozmowie, jacyś dziwny typ chada, możecie zobaczyć w rozmowie, którą przygotowałem. Reszta, standardowo, wyniki wszystkie zapisuje, a na końcu obulikuje wraz z wnioskami. Jeśli jeszcze nie macie w obserwowanych tagu #eksperyment30dniowytinder, zapraszam do tego :) I powtarzam, nie robię już nic nielegalnego.
Wnioski na dzisiejszy dzień? Potwierdza się nasza teoria, że loszki nawet grube i teraz z brzydką twarzą mają o wiele łatwiej. Może piszą do nich część spermiarzy i chadów, którzy liczą na keks, ale zauważyłem, że są osoby o 2/3 punkty wyglądowo wyżej, chcące poznać taką loszkę, z twarzy wyglądajace normalnie oraz ciała. Nie liczyłbym że mężczyzna po dwóch dniach 4/10 mógłby spotkać nawet jedną kobietę która by była normalna.
Jutro rano spodziewam się o wiele więcej wiadomości...
#eksperyment30dniowytinder #rozowepaski #niebieskiepaski #tfwnogf #tfwnobf #badoo #tinder #przegryw #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@alicjaxoxo tylko że żadna tego nie zrobi bo wiadomo o co chodzi
@zasadzka01: Laska "przy kości" z naprawdę ładną buzią i dużymi cyckami. Kobieta z potencjałem.