Wpis z mikrobloga

Bak paliwa chłop zalał, a nie pobzikał hmmm no debil. Smutne z was ludzie Mirki

@niejedzkitku: Czekaj, czekaj. Był tu kiedyś taki wpis, że nowo poznana różowa jechała do niebieskiego x kilometrów, a ten chciał zrobić randkę w parku czy coś. Mirki, a głównie Mirabelki siadły na niego, że dziewczyna się poświęca, traci kasę na paliwo, a ten nawet ją na kolację nie weźmie lub nie odda kasy za benzynę. To
@dolOfWK6KN nie czuł byś się ponizony jako mężczyzna gdy z własnego porywu jedziesz zapewne w jakimś stopniu oczarowany tyle kilometrów do nieznajomej, a ta wyskakuje z 2 stówkami- masz stary za paliwo? To nie była tylko jajecznica, myślę, że w tej sytuacji zrobiłam wszystko co mogłam i czuł się dobrze ugoszczony. Nie, nie mam problemów z pieniędzmi, zawsze wolę pierwsza regulować rachunek za obojga żeby ktoś mi nie zarzucił, że to dla
@niejedzkitku

@GrzegorzPorada głupszy jest ten kto patrzy na świat i ludzi przez pryzmat własnych korzyści. Bak paliwa chłop zalał, a nie pobzikał hmmm no debil. Smutne z was ludzie Mirki

A co myslalas ze jak podzielisz sie romantyczna historia na mirko to normiki i przegrywy beda ci bic brawo i walic do tej opowiesci gruche? XD ogarnij sie to nie elektroda