Aktywne Wpisy

m4rio +24
To że wykop wspiera te androidowe emotki to największy downgrade XXIw.

tellet +65
Mmmm też czujecie, że powietrze zmieniło zapach z tego #!$%@? zimniackiego siarczystego, gdzie jedyne co było czuć to smród plebsu opalającego chałupy?
To jest jedna z piękniejszych rzeczy, gdy powietrze przybiera zapach kwiatów, ziemi, roślin, trawy, wracania na rauszu o 4 nad ranem z imprezy, będąc ubranym w krótkie spodenki i koszulkę, gdy czuć ten lekki chłodek. Ptaszki zaczynają ćwierkać, na drogach jeszcze tylko bułkowozy i taryfy, ale już za chwilę wyjadą
To jest jedna z piękniejszych rzeczy, gdy powietrze przybiera zapach kwiatów, ziemi, roślin, trawy, wracania na rauszu o 4 nad ranem z imprezy, będąc ubranym w krótkie spodenki i koszulkę, gdy czuć ten lekki chłodek. Ptaszki zaczynają ćwierkać, na drogach jeszcze tylko bułkowozy i taryfy, ale już za chwilę wyjadą

piąteczka z lutem!
Na początek celowałem w i5, ale chyba jednak te 8 rdzeni bardziej do mnie przemówi, choć wszystko zależy od tego jak bardzo intel zaszaleje z ceną.
#pcmasterrace
Procek ok 2k
Karta graf. 3-5k
Ram ok 700-1k
Zajebiscie po prostu
To nie jest przecież tak, że trzeba się trzymać tych 4k, 8k czy czegoś tam jeszcze jako konsument. Wystarcza ci FHD? Kupuj taki sprzęt,
Masz rację nikt nie zmusza mnie do tego kupna, ale uważam ze ceny topowych rzeczy jednak są i tak za duże. A jednoczesnie na nie jest kładziony największy hype i marketing jakby bez tego w ogole nie ma co kompa mieć.