Aktywne Wpisy
elo_ +11
nie warto na tym portalu siedzieć chyba
-wbijasz na jakiś artykuł związany z ukrainą, wszyscy z bordo w komentarzach cisną, na ukraine, na ukraińców, na usa ze jest zepsute itd xD
-napiszesz ze aie nie zgadzasz
-15minusow w ciagu 5ciu minut, zero polemiki, ze sie ktos nie zgadza, bo x, y, z, tylko minusy i tylko na znaleziskach, zeby nie bylo widac nicków
no #!$%@?, jak to nie są trolle? pamietamten obrazek,
-wbijasz na jakiś artykuł związany z ukrainą, wszyscy z bordo w komentarzach cisną, na ukraine, na ukraińców, na usa ze jest zepsute itd xD
-napiszesz ze aie nie zgadzasz
-15minusow w ciagu 5ciu minut, zero polemiki, ze sie ktos nie zgadza, bo x, y, z, tylko minusy i tylko na znaleziskach, zeby nie bylo widac nicków
no #!$%@?, jak to nie są trolle? pamietamten obrazek,
Rozwodnik +13
Dobry wieczór :) znowu kradnę prąd z PKO, po wszystkim będę musiał tutaj konto otworzyć ;) trzymajcie kciuki żeby mnie nie wywalili bo jest szansa, że zaraz może to nastąpić. Starsza kobieta prawie zawału dostała jak weszła i nie wybrała pieniędzy. Na nic moje przepraszam było, mam tylko nadzieję, że nigdzie nie zadzwoniła :) spokojnej nocy.
#przegryw #bezdomnosc #depresja
#przegryw #bezdomnosc #depresja
Feminizm teraz- nie ogole #!$%@? bo patriarchat xD
#bekazfeministek #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #feminizm
Komentarz usunięty przez autora
1. Nie robią z tego jakiej cnoty
2. Nie robią z tego frontu walki przeciw kulturze. ( elo inba, golenie #!$%@? a neomarksizm)
3. Nie mówią, że to jest piękne (i tak one próbują na tym profilu przedefiniować znaczenie słowa piękne a piękna wedlug nich jest każda kobieta bez względu na wszystko). Piękne jest wszystko czyli nic.
4. Nie dziwią
@xeerxees:
Z higienicznego punktu widzenia lepiej zgolić łoniaki i ogolić pachy niż golić nogi.
Psiochę i pindola oraz paszki golimy dla higieny. Codzienny prysznic pomaga, ale golenie to taka sama podstawa.
@inozytol
Nie zawsze - niektórzy mają wrastające włoski i golenie na zero jeszcze gorzej wygląda ;p
@xeerxees: no to gdzie jest problem, żeby podgolić maszynką?
Albo:
http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/cialo-higiena/Jak-zapobiegac-wrastaniu-wloskow-po-depilacji_34719.html
To jest inny stan umysłu
@ImInLoveWithTheCoco: bo tzw III fala feminizmu nie ma nic wspólnego z walką o kobiety tylko jest ideologicznych chochołem służących konwersji zwolenników w proletariat zastępczy. Ot, taka bojówka polityczna do robienia obory na ulicach.
Wszystkie te akcje, które promują ciałopozytywność mają na celu nauczyć kobiety, że nie muszą być idealne w każdym calu by być wartościowe i piękne.
Przez lata, promowane były ultra szczupłe modelki, a zdjęcia w mediach retuszowane tak, że nikt nie miał absolutnie żadnej wady. Jak myślisz, co myślą o sobie kobiety, które mają rozstępy, krzywy nos, deformacje, blizny czy nadmierne owłosienie?
Wystarczy przewertować wykop,
http://www.national-geographic.pl/ludzie/po-co-nam-owlosienie-sekrety-cywilizacji
Komentarz usunięty przez autora