Aktywne Wpisy
bibi__ +331
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +778
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Naszła mnie taka refleksja, że gdyby mi ponad rok temu, na skutek różnych okoliczności i zdarzeń nie p--------ł związek, który miał być ,,tym życiowym'' prawdopodobnie siedziałbym już z gówniakiem lub w najlepszym wypadku dopiero spodziewał się jego narodzin. I to wszystko z kobietą typu #zalesie umysłowe, która musiała rodzić, bo koleżanki już rodzą, więc ona też już chce najlepiej zaraz, teraz, już. (-‸ლ)
K---a ale bym sobie życie z----ł jeszcze przed 30tką.
A tak, mogę sobie zwiedzać świat, dorabiać się, bawić, wypoczywać, randkować, oglądać filmy, czytać książki, mieć swój czas i spokój. Nikt mi nie p------i, nie wywiera presji, nie wpędza w poczucie winy, nie oczekuje na każdym kroku i nie tłamsi moich chęci do życia i rozwoju. No k---a cudownie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#wygryw #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
Naprawdę dużo lepszym rozwiązanie jest ustabilizowanie się finansowo, zbudowanie stabilnego domowego budżetu i powołanie dzieci na świat w domu w którym ojciec
A najlepiej do 30. Ale wiadomo jak jest teraz, dziecko to nie tylko fajny mały brzdonc #pdk, ale też sporo wydatków, więc lepiej poczekać te 2-3 lata i zapewnić maluchowi godny start z gotowym zapleczem
@kasaqwerty a zauważ, że ludzie bez kasy i z c------m statusem społecznym nie mają dylematów. Oni po prostu robią dzieci.
@GrammarNazi a czemu zakładasz, że ,,zegar biologiczny" dotyczy tylko kobiet? Faceci tak samo mogą odczuwać silną potrzebę ojcostwa. To naturalna kolej rzeczy. Tylko nie mył tego z nieudacznikami, którzy biorą się za robienie dzieci, żeby móc dumnie nazwać się tatą chociaż na c---a się
Komentarz usunięty przez autora
Hah, mam to samo :)
a dziś ta laska ma +kilka lat nadal brak