Aktywne Wpisy
mickpl +469
No i widzita, wszędzie promocje, garaże gratis, wtórny też powoli schodzi na ziemię. Jeszcze parę miesięcy i prawdopodobnie się normalnie skorekci do poziomów zdolności na kredytach komercyjnych. A przypominam, że program miał być błyskawicznie wprowadzony już od 1 lipca. Gdyby nie nasze darcie ryja to tak by było, ceny wywaliłoby ponad 20k z metra, deweloperka notowałaby rekordy, prezesi wybierali kolor nowego Lamborghini Urus, a minister przekonywałby, że to przez ceny jogurtów.
#
#
Bonk
#trzecieoko
#trzecieoko
https://www.reddit.com/r/keto/wiki/faq
@klipek89: dokładnie, ostrzejszy umysł, więcej energii i brak wahań nastrojów
@WujaTHC: no i brawo, szanuję bardzo, ja za leniwy jestem na to :D
@jaavi666: nie mam pojęcia, info z reddita brałem a przepisy z diet doctor i reddita :D
w ogóle super śmieszną rzeczą jest, że wielu ludzi niesłyszało o tej diecie i np.
@srekkek: zawsze sie zastanawiałam czy ludzie na keto nie mają problemu z nawodnieniem. Nie odczuwasz czegoś takiego? Ja jak sobie zjem na śniadanie serek
@Limonene: o tak, trzeba pić tak na bidę z 3l wody dziennie, a jak się pali #epapierosy jak ja to jeszcze więcej się chce :D mi smakuje kranówa to w ogóle to nieprzeszkadza
właśnie przez lenistwo mam taką diete, nie chce mi sie po prostu bawić w jakieś keto i inne dziwne rzeczy wymagające odrobiny wysiłku xD
@KarmazynowyJanush: gdybyś rozumiał to co piszesz zamiast powtarzać po kimś bezmyślnie to byś rzadziej gadał głupoty :)
od 0,5 kg do 1 kg na tydzień to zdrowa utrata wagi, ale na tradycyjnej diecie wysoko-węglowodanowej. Po pierwsze, dieta ketogeniczna pozbawia organizm zapasów glukozy - która jest przechowywana w organizmie razem z wodą. Nie masz zapasów glukozy, masz mniej wody w organizmie, 2-3 kg mniej na wadze. To jest absolutnie naturalne. Po drugie wszystkie diety wysoko białkowe oraz wysoko tłuszczowe pozwalają na szybszą utratę wagi w początkowym okresie, po czasie ten efekt ustępuje (tzn waga spada równie szybko co na innych dietach). Utrata 8 kg w pierwszym miesiącu jest niemal