Wpis z mikrobloga

nie, brodacz w sukni ślubnej to nie jest normalność. A że uważasz inaczej to trudno. Dla mnie to dziwaczne i odstajace od normalności. I nikt mi nie wmowi że koleś z kutangiem w sukni ślubnej to normalność

@skizo: Ale wiesz, że zazwyczaj geje do ślubu idą po prostu w garniturach, nie? Sprawdziłeś chociaż, czy to zdjęcie pochodzi z prawdziwego ślubu, a nie np. z przegranego zakładu albo przedstawienia/inscenizacji/satyry?
@Binnion: tak, sprawdzałem, zdjęcie jest z uroczystości ślubnej. Zrobiono ze mnie homofoba tutaj bo napisałeś że to nienormalne. Nie napisałem że ślub gejów jest nienormalny. Nienormalne jest aby w sukni ślubnej był facet z broda. Ale właśnie tak działa lewactwo nie umie czytać ze zrozumieniem i dopisuje sobie historie.
@skizo: @JulienSorel: moglibyście się zasadniczo #!$%@?ć od Górali, szukając przykładów do swoich gównowojenek?

A Górale to, Górale sramto. Ból dupy o nich jest na wykopie większy niż o gejów i katoli razem wziętych.

Chociaż w sumie, osobiście byłbym skłonny dopłacić każdej osobie, która zdecyduje się nie spędzać swojego czasu wolnego pod Tatrami, więc w sumie wyświadczacie mi tymi stereotypami ogromną przysługę.

Nie pozdrawiam

Górski Żyd