Aktywne Wpisy
Horkheimer +290
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
Eliade +167
Pokrótce, w Comarchu “pracowałem” prawie 1.5 roku, byłem studentem śmieciem-śmieszkiem więc to mi zbytnio nie przeszkadzało, do momentu. Zaczynałem jako stażysta, kończyłem jako developer/L3 support. Poznałem tam kilku fajnych ludzi, a bardzo dużo ciuli. Co mi dała praca w Comarchu? Hajs, nudę, stagnację oraz umiejętność kombinowania.
Zapraszam na mikroblogowe #ama
#programowanie #informatyka #comarch
Od tego momentu moja opinia o tej
@Enzo_Molinari: nie lubię w internecie pisać o swoim życiu, ale jest taki hype na bycie programista ze może uratuje pare osób
Czyli że niby co? Jak bym złożył tam CV, mam inżyniera i podyplomówkę, do tego 4 lata doświadczenia to GTFO bo nie mam magistra?
@ortofosforan: można wybrać lepsza firmę na start po prostu.
Czyli że niby co? Jak bym złożył tam CV, mam inżyniera i podyplomówkę, do tego 4 lata doświadczenia to GTFO bo nie mam magistra?
@linuxuser: to nam powiedzieli na stażu. Możliwe ze podejście do doświadczonego programisty jest lżejsze
Z półrocznym doświadczeniem? Nie sądzę.
@Draakul: tak, dostawał jak za 8h pracy. To jest normalne w it. W poprzedniej pracy przez pierwszy miesiąc nic nie robiłem bo czekałem na start projektu i tez full stawka a siedziałem po 4h dziennie
Jak się zwolniłem potem za mną poszły 3 osoby.
Większość ludzi w tej firmie nie pracowała nigdzie więcej więc oni nie mają pojęcia jak pracować dobrze bo skąd mają to wiedzieć? Jak ktoś siedzi 15 lat w
@Przegrywek123: Nie mam pojęcia. Ale teraz na rozmowy rekrutacyjne przychodzi sporo samouków i nie obrażając nikogo to większość tych osób jest bardzo bardzo słaba