Wpis z mikrobloga

Też macie tak, że #factorio was trochę skrzywiło i dużo gier blednie w porównaniu? Ostatnio grałem w Graveyard Keepera i tak sobie pomyślałem, że kurde, gra za 80 złotych, pograłem niecałe 30h i mam dość, a takie Factorio zapłaciłem 50zł, mam na liczniku 200h i spokojnie nabiję drugie tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°). Factorio to jest jednak THE game, a nawet kurna nie zacząłem instalować modów...

inb4 "ale GK to bardziej jak Stardew Valley niż jak Factorio", no niby tak, ale takie porównanie mi się narzuciło, zresztą w porównaniu do SV też wygląda słabo
#gry bo może ktoś grający w GK się podepnie albo zobaczy, że są alternatywy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hipokryzja_Wykopu: w PA grałem jeszcze w alfie16, już mi się nie chce w to grać bo moim zdaniem twórcy po releasie nie prowadzą tej gry w dobry sposób. No i pograłem po prostu tyle ile chciałem. W Rimworldzie mam coś koło 100-150h, czasami wracam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kiedyś sobie pewnie kupię Opus Magnum za to.
  • Odpowiedz
@rindo: Banished fajne, ale na krótką metę. Homm3 jakby zainstalował hota to pewnie też bym się wciągnął, bo grałem tylko w niezmoddowaną wersję, a tam niestety interfejs potrafi boleć (kupowanie każdej jednostki oddzielnie, ugh!) :D
  • Odpowiedz