Wpis z mikrobloga

@xGreatx
@ArcheRbest

Siedzę trzecią godzinę nad 3 miejscami w których się zaciąłem - a uważam się za "yntelygentnego"... rozumiem, że ktoś z niecierpliwości podejrzał poradnik - ile bym dał żeby dwie klasy do pokonania Lisza szło zrobić poradnikiem po 100 próbach...

Jak dla mnie jeżeli ktoś wczoraj wrzucał zdobycie rewersu - nie mógł nie korzystać z poradnika - ale to tylko moje skromne zdanie
  • Odpowiedz
@ArcheRbest: @simoneczek_pl: @xGreatx: Tryb jest świetny, robię już drugi wieczór, zadania po kolei od góry - na razie jestem w połowie 4tego "paska" i nie rozumiem jak można tak świetny tryb psuć sobie zaglądając do jakiegoś poradnika :/ Przecież to nie ma żadnego sensu. Przy puzzlach z patronami myślałem bardzo długo i to było w tym najlepsze - tym ciężej mi zrobić tym lepiej ... jakbym
  • Odpowiedz
@weshu "ostateczne rozwiązania są proste" - wypluj te słowa (ʘʘ) przed chwilą zaliczyłem chyba planszę z ponad 25 ruchami. Fakt że była logiczna, ale ogarnąć to i się nie pomylić :D
  • Odpowiedz
@simoneczek_pl: Ironicznie te z większą ilością ruchów\minionów zwykle szły mi łatwiej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na razie najdłużej się zaciąłem na trzech:
1. Delphie, Hellfire i mininy 1/5 - po prostu mnie zaćmiło (bo było banalne)
2. Rogue - dużo spelli - nie doczytałem, że ten spell za 3 5dmg w undamage character to "w character" a nie minion i nie brałem pod uwagę tej karty
  • Odpowiedz