Aktywne Wpisy
ewa-m +199
Czasami wstydzę się bycia #rozowypasek , zwyrodnialec z Florydy dusi dwie kobiety, jedną dobija przejeżdżając ją samochodem do czasu jak sam mówi " aż wyglądała jak spaghetti", a tępe #!$%@? na tik toku, w tym #polki mają kisiel w majtkach bo jest taki przystojny, piszą że nie urodził się zły i że go szkoda. No ja #!$%@?ę, aby bronić #morderca kobiet to trzeba mieć paraliż mózgu
enforcer +224
Kim jest ten Bożo i co odjaniepawla jego matka? xDDD A tak ogólnie to przekaz jest taki: masz słuchać "o panie to ty na mnie spojrzałeś", a nie muzykę elektroniczną ciemna maso!
#heheszki #bekazkatoli i trochę #mikroreklama (nie moje) #streszecin #muzyka #kultura #rozrywka #bekazpodludzi
30% zabawy z wykopu to czytanie waszego pełnego hipokryzji #!$%@?. Tak trzymać, nie przestawać, moi drodzy.
#bekazpodludzi #bekazkatoli #nosaczsundajski
@xandra: Jestem Bożo i jestem wporzo :)
@xandra: na pewno nie przez brak chętnych na zakup biletów :D już widzę jak ludzie mówią "e odpuszcze zarobienie kasy bo tam jakiś ksiądz się pluje". Od razu podpowiem, ludzi nie jest tak łatwo przekonać żeby zrezygnowali z pieniędzy. No i kluczowe zdanie z artykułu "musieli go odwołać z powodu protestów niektórych środowisk oraz małego zainteresowania imprezą
@sEB-q: żadne, to jest dorabianie legendy do tego że nie znaleźli chętnych na bilety
Ogólnie co roku były tu niby prostaty księży itd, ale nic z tego sobie nie robiono. Ostatnio festiwal troche stracił na popularności, dodatkowo z tego co wiem w tym samym czasie odbywa sie jakis inny (większy) festiwal rockowy w Polsce. I prawdopodobnie sami wycofali sie z tegorocznej edycji, bojąc sie wielkiej klapy. Księża to moze
- Wybrali ten sam termin co Cieszanów Rock Festiwal
- Zaczęli podawać line-up na miesiąc przed festiwalem
- Bilety dużo droższe jak na Cieszanów
Byłem na Czadzie parę razy i akurat ksiądz był spoko. Nawet udostępnił parking dla festiwalowiczów.