Aktywne Wpisy
damianooo8 +77
#trzecieoko ##!$%@? #warszawa #heheszki
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Walka transów z Ukraińcami w postępowej Warszawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IntruderXXL +133
TOTAL 1000KG treningowo. A oficjalny rekord Polski w trójboju wynosi... 1000kg.
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
Przysiad - 370kg
Wyciskanie leżąc - 265kg
Martwy ciąg - 365kg
Stało
To samo z wszelkimi czynnościami przy samochodzie / motocyklu, a miejscu na narzędzia nie wspominając.
Nie wyobrażam sobie gdzie trzymałbym 75% swoich rzeczy gdyby nie mieszkanie rodziców.
Jak brać kredyt na 30 lat to tylko dom, żadne mieszkanie w bloku.
#przemysleniazdupy #warszawa #hejt #przemyslenia #mieszkanie #takaprawda #niepopularnaopinia?
To czemu tam nie mieszkasz? I tutaj masz odpowiedź
To tylko głupi przykład, są inne benefity
@Arczevski
Jasne, chociażby czas dojazdu, dostęp do rozrywek i znajomych czy do komunikacji miejskiej / taksówek są na korzyść miasta. Ale mimo wszystko jak dla mnie wygrywa domek.
@modzelem
I zostań kierowcą TIRa, bo to chyba jedyny nieźle płatny zawód jaki można mieć "mieszkając" na wsi z której pochodzę? Niestety nie jestem #programista15k żeby móc pracować zdalnie. Jak tylko
I nie chodzi mi też i mieszkanie na komletej wsi z dala od cywilizacji, tylko tak żeby mieć domek, powiedzmy przemieścia.
A z wodą to fakt, strasznie upierdliwe. Zakładam jednak że jak już się będę budował to piec gazowy + jakaś grzałka przepływowa i powinno być ok ;)
@drzewkonieszczescia: @Crock92: wystarczy zamienić bojler na przepływowy podgrzewacz wody (np gazowy). Wcale nie jest drogi. Grzeje wodę wtedy kiedy jest potrzebna i tyle ile jest potrzebne, a nie 100/300/500 litrów na zapas, bo kiedyś komuś się przyda (a i tak jak się