Aktywne Wpisy
mirko_anonim +46
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
qew12 +63
"Zabij się, wymyślasz, rodzice powinni cię wyrzucić z domu."
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
Przez moje ostatnie posty aż mi się przypomniało jak społeczeństwa traktuje spierdonów, osoby z fobią, autystyków.
#przegryw ##!$%@? #fobiaspoleczna #autyzm #neet
Chodzi mi o to że jak mamy bekę z katoli (czy tam religii) to nie zakładajmy z góry że bekę mogą mieć sami (gimbo)ateiści. Dużo więcej osób nienawidzi kościoła
Jednym ze znanych wykopkom deistów jest Korwin xD ale on to jakaś dziwna odmiana, deistyczno-katolicka
#ateizm #agnostycyzm #deizm
nie da się udowodnić co było przed wielkim wybuchem (w sumie nic nie było przed, ale to inna inszość)
@zielu14: nic nie było przed big bangiem bo nie było wtedy czasu
@noitakto: nie tylko, jest tutaj dużo śmiania się z wiary w ogóle. Jakby to się działo w innym kraju to byłby tag np. #bekazislamu
@zielu14: dlatego lepiej się nie odzywajmy na tematy w których nie mamy pojęcia i nie słuchajmy się kościoła bo oni tym bardziej
a co do "nie da się udowodnić" to oczywiście masz rację - na razie przyjmijmy że nikt nie jest w stanie nic udowodnić ani niczemu zaprzeczyć
https://pl.wikipedia.org/wiki/Brzytwa_Ockhama
Nie rozumiem, dlaczego beka ma być tylko z katoli. Są jeszcze żydzi, muzułmanie itp. do obśmiewania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
To że jest tu negowana wiara w bogów tak wogle no to tak wyszło, lepszy byłby tag #bekazteizmu dla takich tez ale co z tego, kto by tam dawał #!$%@? #wykopseriousbusinnes.
@Arveit: Choć ci wymienieni wierzą akurat w tego samego Boga to niewielki jest sens ich wyśmiewania, bo z punktu widzenia naszej kultury to jakby wyśmiewać wiarę w bogów greckich. Po co to robić, skoro dla wszystkich jest oczywistym, że inne religie to bzdury dla naiwnych. Na ale katolicyzm, hola hola, serius business.