Aktywne Wpisy
Aureolus +65
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do
ChlopoRobotnik2137 +896
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
W sumie dlaczego by nie zrobić pod tagiem relacji live z wyjazdu, dostęp do neta będziemy mieć ciągle więc na bieżąco będę opisywał co się z nami dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakby ktoś był zainteresowany to można zaobserwować tag #busembezklimylecimylecimy
W skrócie: jedziemy busem na bałkany (trasa Czechy, Austria, Słowenia, Chorwacja, Bośnia, Albania, Macedonia, Serbia, Kosowo, Rumunia, Węgry, Słowacja), śpimy w busie, wstępna trasa obrana, ale na pewno będą odstępstwa, sporo #urbanexploration zwiedzanie stolic, pewnie parę niezaplanowanych przygód bo nie zawsze zachowujemy się logicznie i rozsądnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Biorę drona więc też jakieś ciekawe filmy czy zdjęcia mogą się pojawić.
Na zachętę dla 2 niebieskich i 2 różowych zrobię #rozdajo magnesów na lodówkę z wybranego przez was miasta. Wysyłka na mój koszt. Zaplusuj post i obserwuj tag żeby być branym pod uwagę podczas jutrzejszego losowania #mirkorandom
Trzymajcie kciuki żebyśmy wrócili cali i zdrowi :)
Ostatni spam pod tagami #podrozujzwykopem #podroze #wakacje
Poprzednie wyjazdowe wpisy: klik, klik2, klik3, [klik4](https://www.wykop.pl/wpis/19606779/male-chwalesie-ʖ-w-te-wakacje-spelnilem-swoje-mar)
Pozwolę sobie zawołać osoby z poprzedniego wpisu.
Bo przecież przez dzień tam musi być gorzej niż w saunie ;P
@Zgredzimierz: otwarte okna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wygraliście w losowaniu, dajcie znać jakie miasto wybieracie ;) Wysyłkę ogarniemy jak wrócę.