Aktywne Wpisy

Moja skromna opina: VAT jest gorszy niż lichwa bo z lichwy przynajmniej obie strony mają pieniądze.
Jakaś nagroda pocieszenia powinna być za płacenie VAT.
Jakaś nagroda pocieszenia powinna być za płacenie VAT.
źródło: 1000025976
Pobierz
sebolson +1
Dobry,
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie

Pytanko do bindowania danych. Mam główny komponent w którym chciałbym coś wyświetlać przez cały czas działania aplikacji. Nie mogę niestety dobrze wykorzystać tu Observable przez co interesująca mnie wartość pojawia się dopiero po odświeżeniu strony (bo wywołuje się drugi raz OnInit). Kod jest następujący: https://pastebin.com/C3aGaqzt
Próbowałem to bindować już chyba na 50 różnych sposobów i nic. Z góry dzięki za pomoc.
Komentarz usunięty przez autora
chciałbyś, żeby w real-time pobierała nowe wartości z serwera?
to obczaj websockety albo odpytuj w pętli
aczkolwiek druga opcja to bardziej taki drut :P
Aktualnie wygląda to tak: https://pastebin.com/LUJFtBtt Wszędzie binduje w taki sposób jak tutaj dla userCurrent i działa :/ A tutaj nie odświeża mi wartości na widoku, mimo że wartość userCurrent w danym momencie jest ustawiona poprawnie.
wszedzie tylko przypisania do currentUser
do tego tutaj:
this.authService.getCurrentUserInfo().subscribe(data{{(currentUser | async) | json}}od biedy możesz spróbowac wsadzić przypisanie do ngZone albo wymusić change detection za pomocą ChangeDetectionRef, jeśli jesteś pewien, ze dane są dobre, tylko na widoku się nie odświeżają
Jednak tutaj mam taki problem:
ERROR TypeError: this.currentUser.next is not a