Aktywne Wpisy
p0melo +1
Mam sąsiada który mieszka w dzielnicy w ktorej mieszkania chodza po 1-3 miliony. Kupił sobie nowego mustanga. Czym moze sie zajmowac? Ma na oko 35 lat. Nie pracuje w korpo, nie jest programista, nie ma bogatych starych, jakies pomysly jak go sprawdzic?
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda
#pieniadze #praca #inflacja #gospodarka #gielda

framugabezdrzwi +243
w końcu ktoś powiedział że te wywiady w samochodzie są z dupy

Prowadzącego Bartka znam chyba od podstawówki. Chodziliśmy do jednej szkoły. On był z tych grzecznych, dobrze się uczących, żyjących skromnie, a u których pewnie się nie przelewało (przynajmniej takie było moje mniemanie). Ja należałem do tych mniej grzecznych, gdzie za wszelką cenę każdy chciał pokazać, że po przez cwaniactwo, dominację nad słabszymi , dokuczanie, szkalowanie, etc., znaczy się coś więcej. Na szczęście udało mi się z wiekiem wyleczyć z tego błędnego myślenia, zmienić środowisko, poznać wartości które są w życiu na prawdę istotne.
No ale wracając do Bartka i jego kanału. Kontaktu nie mieliśmy od ładnych parunastu lat. Po tym czasie całkiem przypadkowo znajduję jego kanał na youtube i jestem niesamowicie zaskoczony, iż osoba która za dzieciaka miała na prawdę pod górkę, która często była tłamszona, dołowana i poniżana - potrafi tak pozytywnie patrzeć na świat i wypowiadać się o życiu tak mądrze, dzieląc się jednocześnie tym z innymi. Ode mnie wielki szacunek dla niego :-)
Kończąc te wypociny pozostawiam link do jego kanału https://www.youtube.com/channel/UCQhjaegZ6j6YtlLSz40E3xQ
#youtube #rozowepaski #niebieskiepaski #gownowpis #anonimowemirkowyznania
Komentarz usunięty przez moderatora