Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
2. Jest ona finansowana przez lokalną gminę, jak zresztą niemal każda szkoła
3. Chodzą do niej dzieci z tej gminy
4. Demokratycznie wybrany przedstawiciel lokalnej gminy postanawia wywiesić na szkole tablice Dekalogu
5. W drugim końcu Polski jakaś banda wojujących ateistów w internecie stwierdza, że tak dobrze to nie ma i chce decydować za lokalną społeczność
6. Demokratycznie wybrany przedstawiciel gminy dochodzi do słusznego wniosku, że odpowiada przed mieszkańcami gminy, a nie przed jakąś bandą ateistów z internetu
7. W dość rozwleczonym liście wysyła ich na drzewo
8.?????
9. "Hurr durr tyrania!!! zamordyzm!!! prześladujo!!! My kcemy samodzielnie decydować o waszej szkole, wy głupie katole!!! Macie siem nas słuchać!!!".
Jak ja takim czymś gardzę.
Ludzie za swoje pieniądze utrzymują szkołę, nauczycieli, chodzą tam ich dzieci, ale jakieś typy z internetu przyjdą i będą im dyktować jak ta szkoła ma wyglądać bo taką mają chorą ideologię, że nie potrafią pilnować swoich spraw.
Jak jacyś gimboateusze chcą, to niech przejmą demokratycznie władzę w jakiejś gminie i będą mogli zrobić szkołę imienia Dawkinsa, z wielkim jego portretem nad głównym wejściem i nikt im tego nie zabroni.
Ale od cudzych ludzi, ich pieniędzy i ich dzieci wara.
#rakcontent #bekazlewactwa #shitwykopsays #gimboateizm #wiara #katolicyzm #4konserwy
@lewc_rain_zuk: można tak założyć spokojnie założyć, ze względu na fakty, które przytoczyłem.
@zirytowana_plaszczka: możesz mi napisać kiedy wstąpiłeś do trybunału
Szkoła to nie miejsce do nauczania zabobonów.
w tym rzecz że nie przytoczyłeś żadnych faktów. Jedyne co możemy założyć że ludzie którzy go wybrali popierają to co było jego programie wyborczym. Tak więc tylko wtedy gdy umieszczenie tych tablic było jego programem to można założyć że część ludzi to popiera.
@zirytowana_plaszczka: pokaż więc gdzie udowodniono, że dekalog czy krzyż w szkole jakoś łamie konstytucję.
W Polsce nawet różny wiek emerytalny dla kobiet i mężczyzn nie łamie konstytucji, choć mamy zapisaną równość płci.
@zirytowana_plaszczka: miałeś podać przykłady interpretacji przez TK, a nie surowy tekst.
nie masz Boga nad Boga a Jezus jest jego Synem
tylko ateizm.
@zirytowana_plaszczka: Ja to interpretuje tak, że według tego, co jest tu napisane, to państwo nie wtrąca się do instytucji religijnych i daje mi to swobodę wyrażania moich religijnych poglądów w życiu publicznym. Przykładowo umieszczę sobie dekalog na ścianie w szkole, a w niedzielę pójdę do kościoła na msze.To prawo
Co wprowadzą do szkół jak już pozbędą się chrześcijaństwa? Swoje lewicowe dogmaty m.in. o równości każdego człowieka i kultur.
Zastąpienie jednej indoktrynacji drugą