Aktywne Wpisy
Szoser +63
Tu wpisujcie najbardziej niezrozumiałe gówna w polskim rapie. Ja od siebie daję rapera problem. Jedno i to samo w kółko, koles z 10 lat juz rapuje a w--------a się z bitu jak sebki z technikum freestylujace na tylach autokaru podczas wycieczki do Zakopanego. Mozesz odpalic 2 losowe piosenki i masz 95% szansy na to że będą o tym samym. W #pracbaza pracujemy obecnie ze sztuczną inteligencją wiec wrzucilem teksty z

Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: comment_9peTQzlxGcG7mZHP6i8oUwGMr43fPTT9.jpg
Pobierzaaa tam, ja uwielbiam moje findTelefon, showTelefonDodajDialog, getTelefonyList (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@tellet: To jest całkiem realny scenariusz xD
Ogólnie po zamienieniu na angielskie nazwy i lekkim refaktorze (ujednolicenie nazewnictwa, przemyślenie, czy wszystko jest potrzebne itp.) to nie jest takie złe, POD WARUNKIEM że to są funkcje wykorzystywane przez inne, większe funkcje wewnątrz obiektu.
Bo jeżeli to jest interfejs to trochę przypał.
function czyWybranoPsa() {
var isPies = false;
var bil_dod_psy_arr = [17, 18, 19]; // psa,
ciekawe o co chodzi z tą "kłopotliwą zniżką"...
var KLOPOTLIWEZNIZKI = {KOMBATANCI:67, WETERANI:85, CYWILNAOFIARA: 87, KOMBATANTINWALIDA: 83, INWALIDZIWOJENNI_WOJSKOWI:82};
@frogi16: Jak to nie jest złe? Tam nie ma żadnego objektu ze zdefiniowanym prototypem. Wszystko jest powrzucane luźno do globalnego scope'a bez ładu i składu, a wartości
@tellet: skoro istnieje taka funkcja to aż się boje jak wygląda obsługa zniżek klasyfikowanych jako "Klopatliwa" ( ಠಠ)
https://bilet.intercity.pl/eic_js/zakup_biletu_plugin.js?ver=880871484
https://bilet.intercity.pl/eic_js/okz_module.js?ver=880871484
( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Problemy z czytaniem?