Leże sobie właśnie na leżaczku nad basenikiem, pełno ludzi wokół a ja zadowolona czytam swoją ulubioną książkę. Aż nagle podnoszę wzrok i widze taką oto scenę. Między 3 dzieckami w jacuzzi „siedzą” sobie dwa #rozowepaski A w zasadzie jedna wypina dupsko, a druga się wygina na wszelkie sposoby by zrobić jej zdjęcie ( ಠ_ಠ) i nie uchwycić (jak zgaduje) w kadrze 4 latków, którzy ocierają się praktycznie o jej różowe stringi. T o j e s t p r z y k r e Jaki one dają przykład innym dzieciom, pominę że to jest całkowicie niesmaczne ale Janusze się cieszą!
Zdjęcie na insta musi być....
Wlasnie zrobiły zmianę i teraz ta druga się wypina tyłem do obiektywu, a pierwsza ją fotografuje.
@Czesterek: hmm dla mnie i z tego co się orientuje dla większości użytkowników basanu... Bo widziałam te zażenowanie miny kiedy laska wypinała swoją dupe praktycznie na środku obiektu obok dzieciaków, którym nie pozwalała się swobodnie kapać ( ͡°ʖ̯͡°) Chociaż może po prostu ja jestem dziwna i nie rozumiem takiego zachowania ( ಠ_ಠ)
Aż nagle podnoszę wzrok i widze taką oto scenę.
Między 3 dzieckami w jacuzzi „siedzą” sobie dwa #rozowepaski
A w zasadzie jedna wypina dupsko, a druga się wygina na wszelkie sposoby by zrobić jej zdjęcie ( ಠ_ಠ) i nie uchwycić (jak zgaduje) w kadrze 4 latków, którzy ocierają się praktycznie o jej różowe stringi.
T o j e s t p r z y k r e
Jaki one dają przykład innym dzieciom, pominę że to jest całkowicie niesmaczne ale Janusze się cieszą!
Zdjęcie na insta musi być....
Wlasnie zrobiły zmianę i teraz ta druga się wypina tyłem do obiektywu, a pierwsza ją fotografuje.
Jest mi po prostu wstyd
#logikarozowychpaskow #gownowpis #zalesie
@zapijaczoneoczy: dawaj raz sie żyje xD
Niezmiennie od kilku lat w moim sercu gości Haruki Murakami (♥ ʖ̯♥)
Bo widziałam te zażenowanie miny kiedy laska wypinała swoją dupe praktycznie na środku obiektu obok dzieciaków, którym nie pozwalała się swobodnie kapać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chociaż może po prostu ja jestem dziwna i nie rozumiem takiego zachowania ( ಠ_ಠ)