Wpis z mikrobloga

#koszykowka #plk

No i to jest b---a: Deividas Dulkys w Asseco/Arce.
Twitter sugeruje że mnie ma to zaboleć. Osobiście bardzo miło go wspominam, ale jednak rok nie grania w ogóle w koszykówkę to trochę kot w worku. Ale tylko trochę, bo coś czuję że będzie dobrze tą ligą pomiatał :)))

Edit: zapomniałem dopisać że DD zamiast podpisanego wcześniej Emelogu. Czemu Amerykanin nie dotarł do Gdyni to nie wiem.
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wredna_pomarancza: @JohnnyBanan: spokojnie spokojnie. Jedno to że podobno rozmawialiśmy z nim i powiedział nie (no trudno), drugie że pamiętajcie że kiedy u nas grał na wypożyczeniu to był 12-14 zawodnikiem w rotacji Żalgirisu. Nie to że nie miał tam minut. On tam się do protokołu nie łapał. A w rezerwach grała duuużo zdolniejsza młodzież (on sam miał o ile pamiętam 24 lata, więc tam nie pasował).

Do czego
  • Odpowiedz
Podobno nie kontuzje a rzeczy pozaboiskowe/prywatne.

@cult_of_luna: zerwane więzadła w kolanie. Szkoda, że nie wylądował w Anwilu, bo typ na jednej nodze byłby gwiazdą tej ligi, a na wózku inwalidzkim nadal solidnym zawodnikiem rotacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niemniej jednak wierzę, że Igor znajdzie jeszcze co najmniej dwóch fajnych samograjów na obwód. Co roku co najmniej z jednym trafia w dziesiątkę.
  • Odpowiedz