Razem z mężem planujemy zaprosić naszego przyjaciela Rosjanina na smaczny obiad i dobry polski film. Jedzenie żaden problem dla mnie, ale dręczy mnie wybór filmu. Prosił żeby przedstawić mu jakieś nasze dobre kino, a on odwdzięczy się rosyjską propozycją. Co byście mu pokazali? Przychodzą mi na myśl „Psy” ale może Wy macie jakieś interesujące propozycje?
@Uspavanka: Ziemia obiecana. Wiecznie aktualne, doskonałe polskie kino. I nawet kwestia Rosjan jest tam niemal zupełnie przemilczana, więc nie będzie żadnych niezręcznych momentów. ;)
@LadyMartini: Pomijając dowcip, sama nie chciałbym obejrzeć tego filmu drugi raz, a tym bardziej komuś polecać, słabiak :) @brtk122 Kiler też się pojawił w propozycjach, ale może na kolejny raz... To bardzo inteligentny, oczytany i przemiły człowiek, chciałbym mu czymś zaimponować ;) @Jarmuzyd @Alkreni zapomniałam dodać, że za te filmy z gory podziękuje
Jedzenie żaden problem dla mnie, ale dręczy mnie wybór filmu.
Prosił żeby przedstawić mu jakieś nasze dobre kino, a on odwdzięczy się rosyjską propozycją.
Co byście mu pokazali?
Przychodzą mi na myśl „Psy” ale może Wy macie jakieś interesujące propozycje?
#film #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@brtk122 Kiler też się pojawił w propozycjach, ale może na kolejny raz...
To bardzo inteligentny, oczytany i przemiły człowiek, chciałbym mu czymś zaimponować ;)
@Jarmuzyd
@Alkreni zapomniałam dodać, że za te filmy z gory podziękuje
@1612 eeeee z Zebrowskim to już bym wolała Pręgi pokazać