Aktywne Wpisy
tobaccotobacco +1055
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
kamil-talaga-18 +698
Najważniejsza rzeczą którą musi zrobić opozycja i ma od mnie głos w przyszłości to odciąć kościół od polityki i opodatkować.
Kto chce niech sobie łoży na kościół, a nie tak jak robił PIS jakieś datki z publicznych pieniędzy i mówię to jako osoba wierząca.
Brzydzę się tą instytucja zwana kościołem.
#wybory
Kto chce niech sobie łoży na kościół, a nie tak jak robił PIS jakieś datki z publicznych pieniędzy i mówię to jako osoba wierząca.
Brzydzę się tą instytucja zwana kościołem.
#wybory
Dzisiaj będziemy oceniać serial "Rodzina Soprano" (1999-2007). Bardzo proszę by mirki oglądające ten serial podzieliły się swą opinią o nim, gdyż mój tag jest przewodnikiem serialowym dla mirków, które danego serialu nie oglądały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W następnym głosowaniu zajmiemy się serialem "Biuro" - wersja amerykańska (2005-2013).
Tag do obserwacji: #wykopoweseriale
Zasady: Oceniamy różne seriale z różnych gatunków i różnych okresów (najpierw te najpopularniejsze, potem się zobaczy). Głosujemy na oceny od 1 do 10 by potem uśrednić ocenę dla danego filmu. Celem jest 1) sprawdzenie gustu wykopków oraz 2) sprawdzenie jak uśrednione oceny będą się różnić od tych na IMDB i filmwebie. W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś ten serial.
Miłej zabawy :)
#seriale #wykopoweseriale
na ile oceniasz?
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @pol616 @strielali @M_longer @purpleyaoguai @Pawel_Pe @Sruklilele @misrz_mocy_ognia @Ryzu17 @Pieron @kayleigh1507 @Galvay @kamzo21 @Harrley @Andrzej3001 @Jerry664 @yourgrandma @Jake_921 @peralta @algus @marcinse @KKK1987 @Marcinox @ddd_81 @eze_von_chiel @kapsel99 @Sawo @HanAssholeSolo @NowyGrzes @pietras_w @Valland @JimmyKimmel @DickWredniak @Scyzorro83 @Rzepczak @
Niemniej: to dobrze poprowadzony klasyk i nie nazywajcie się