Wczoraj się śmialiśmy, że Polacy uważają, że 3500zł to bogactwo Dzisiaj wykopki same wykopują artykuł, że babka POJECHAŁA NA WAKACJE DO CHORWACJI, bo uważają, że to pławienie się w luksusie XDDDDDDDDDDDDDDDD https://www.wykop.pl/link/4452599/nie-ma-biedy-rozesmiana-hartwich-pozdrawia-z-tropikow/ K---a na ten naród nie ma lekarstwa już, wakacje od 1000zł/os i to jest bogactwo xD Jeszcze powiedzcie, że olinkluziw to szczyt marzeń wakacyjnych.
Poza tym pozdrawiam hieny z Newsweb, widać, że poszedł przelew na zrujnowanie życia kobiecie
@Reepo: W du..pie mam tych wszystkich beneficjentow 500 plus, 300 plus etc. Moje wakacje kosztują dziennie duzo wiecej niz Wasze miesieczne okradanie kraju. Ale nie o to chodzi! Ja z---------m na swoje wakacje a Wy kur..wa jezdzicie nad te baltyki za darowizne od Panstwa. Jak Wam nie wstyd darmozjady. Do roboty!!!!
Natomiast moje kuzynostwo, utrzymujące się z pracy w kebsie i 500+ co ferie i wakacje wyjazd w góry
Jak byłem na studiach to wyjazd w góry krajowe czy zagraniczne był absolutnie najtańszą formą wypoczynku. Dwa tygodnie wychodziły za 300 złotych wliczając w to noclegi, dojazd, wstęp do Parku, żarcie, i p--o :).
@Reepo: Bo w Polsce jest nie tylko kult śmierci i przegranych powstań. Jest też kult biedy. Dlatego nie będzie w tym państwie dobrze. Sami siebie ściągamy na dno. Polacy brzydzą się sukcesem zawodowym, finansowym, jakimkolwiek szczęściem przysłowiowego sąsiada. Wolą upodlenie i nienawiść- do wroga na zewnątrz (Niemiec, Żyd lub lewacka UE) i wewnątrz (opozycja, lewactwo itd.). Jeśli w tym zgniłym kraju większość czegoś chce to świetny znak, że ta rzecz
@Reepo: Z jednej strony masz racje, ale jak drze p---e w sejmie, że nędznie żyje, że ją na nic nie stać, a teraz wyjeżdża sobie na wakacje to coś jest nie tak. Jeżeli rzeczywiście żyje w bardzo skromnie, bo nie ma pracy, to skąd bierze pieniądze na wyjazd za granice? Jeżeli nie stać by mnie było na podstawowe rzeczy, to bym raczej nie odkładał na wakacje.
@Reepo: Ten wpis mialby sens, gdyby sytuacja byla analogiczna, tj. mowa bylaby o dodatkowym opodatkowaniu opiekunow niepelnosprawnych z dochodem 3500 netto. I gdyby - co juz podniesiono - wypowiadaly sie te same wykopki. Na razie to falszywa ekwiwokacja. Jest roznica, czy komus mamy zabrac (wskutek czego jego rodzina np. nie pojedzie na wakacje wcale), a gdy mamy komus dac dodatkowe publiczne pieniadze (by zamiast do Chorwacji mogl leciec do Hiszpanii).
Też tego nie rozumiem, ja zazwyczaj jeżdżę w miejsca uważane za bardzo drogie, a robię to dość tanim kosztem, w XXI wieku podróżowanie już nie jest drogim luksusem czy fanaberią. Nie wiem jak ludzie umieją żyć bez chociaż jednych dłuższych zagranicznych wakacji raz do roku.
Wakacje w chorwacji za 1000 zł... Nie rob z siebie idioty.. Bylem ostatnio i na dość znacznym żydzie poszło 2000 na głowe, rok temu mniej oszczędzajać poszło 2500..
@mbwykop: 4 lata z rzędu jeździłam i zawsze się zamykaliśmy w 4k na 4 osoby, pierwszego roku nawet w 3.2k. Także można widać bardziej żydzić. ( ͡º͜ʖ͡º)
@Corkamalarza: ja teraz jadę do włoch, airbnb + tanie loty - 500zł airbnb/7dni/os + 350zł za lot w dwie strony xd jak dojdzie jedzenie to wyjdzie pewnie z 1500-1700 a to są Włochy, a nie Chorwacja xdddd
@Reepo: Zgadzam się w 100%. Niech dodadzą jej 1000zł gdyż jak to tak można jechać w Alpy i do Chorwacji tylko. Na następny rok po NIEZBĘDNYCH podwyżkach niech jedzie na Bali. W końcu ona ma niepełnosprawnego, pełnoletniego i pracującego syna to jej się należy.
@Reepo: 1000 tys. spoko ja mniej wiecej 700-800 wydaje jak sam sobie organizuje ale nie lubie leżeć i przebywać z januszami wole sobie sam łazić i płacić za wszystkie bilety wstępu itp :D ostatni trip do chorwacji zrobiłem na tydzień zwiedziłem 3 miasta w kij różnych zabytków itp polecam :D
Dzisiaj wykopki same wykopują artykuł, że babka POJECHAŁA NA WAKACJE DO CHORWACJI, bo uważają, że to pławienie się w luksusie XDDDDDDDDDDDDDDDD
https://www.wykop.pl/link/4452599/nie-ma-biedy-rozesmiana-hartwich-pozdrawia-z-tropikow/
K---a na ten naród nie ma lekarstwa już, wakacje od 1000zł/os i to jest bogactwo xD Jeszcze powiedzcie, że olinkluziw to szczyt marzeń wakacyjnych.
Poza tym pozdrawiam hieny z Newsweb, widać, że poszedł przelew na zrujnowanie życia kobiecie
#neuropa #bekazpisu #bekazwyborcowpisu #niezaleznemedia #urojeniaprawakoidalne #tysiacurojenniezaleznychmediow
Moje wakacje kosztują dziennie duzo wiecej niz Wasze miesieczne okradanie kraju.
Ale nie o to chodzi!
Ja z---------m na swoje wakacje a Wy kur..wa jezdzicie nad te baltyki za darowizne od Panstwa.
Jak Wam nie wstyd darmozjady. Do roboty!!!!
Jak byłem na studiach to wyjazd w góry krajowe czy zagraniczne był absolutnie najtańszą formą wypoczynku. Dwa tygodnie wychodziły za 300 złotych wliczając w to noclegi, dojazd, wstęp do Parku, żarcie, i p--o :).
Ten wpis mialby sens, gdyby sytuacja byla analogiczna, tj. mowa bylaby o dodatkowym opodatkowaniu opiekunow niepelnosprawnych z dochodem 3500 netto. I gdyby - co juz podniesiono - wypowiadaly sie te same wykopki. Na razie to falszywa ekwiwokacja. Jest roznica, czy komus mamy zabrac (wskutek czego jego rodzina np. nie pojedzie na wakacje wcale), a gdy mamy komus dac dodatkowe publiczne pieniadze (by zamiast do Chorwacji mogl leciec do Hiszpanii).
Też tego nie rozumiem, ja zazwyczaj jeżdżę w miejsca uważane za bardzo drogie, a robię to dość tanim kosztem, w XXI wieku podróżowanie już nie jest drogim luksusem czy fanaberią. Nie wiem jak ludzie umieją żyć bez chociaż jednych dłuższych zagranicznych wakacji raz do roku.
Komentarz usunięty przez autora
@mbwykop: 4 lata z rzędu jeździłam i zawsze się zamykaliśmy w 4k na 4 osoby, pierwszego roku nawet w 3.2k. Także można widać bardziej żydzić. ( ͡º ͜ʖ͡º)
ostatni trip do chorwacji zrobiłem na tydzień zwiedziłem 3 miasta w kij różnych zabytków itp polecam :D
normalnie, ja je czesto spedzam w domu
Popłakałabym się :c
Mam nadzieję, że po prostu nie lubisz jeździć, a nie nie możesz.
To dobrze bo już mi się zrobiło przykro:-D no tak to spoko