Czy Wy w pracbazie (juz nie januszex, jeszcze nie korpo) tez macie takich rowerzystów, kolarzy profesjonalistów? Takich co przychodzą delikatnie spóźnieni w "elastyczne godziny pracy", wbiegają do biura ubrani od stóp do głów w jakieś sportowe pieluchomajtki o obniżonym współczynniku tarcia? W butach takich specjalnych, które się przypina do pedałów (no homo) by szybciej się spóźnić do pracy? W specjalnych plecakach ze specjalnymi uchwytami na specjalne bidony? Takich co na każde pytanie "co u Ciebie?" (Albo i bez pytania) odpowiadają: a no wiesz właśnie chyba rama mi lekko stuka i właśnie wczoraj wypatrzylem sobie taką włoska ramę z doskonałym współczynnikiem wagi i ceny do nacisku swojej d--y?
@SceptycznyMis: W mojej poprzedniej pracy byli goście, którzy mieli do przejechania 3 km i chyba dłużej im zajmowało wbijanie się w te obcisłe nohomo ubrania i zakładanie kasku niż sama jazda. Rowery mieli droższe niż ja samochód.
Jak pytam kolegów w pracy co u nich to codziennie rozmawiamy o stukającym zawieszeniu w Audi A4 AVANT 2.0 20V, jęczącej starej w domu, braku pieniędzy, że jesteśmy niewyspani i ten cwel szef się tylko na nas dorabia.
@tomosano Wręcz przeciwnie, bardzo lubię słuchać ludzi, ktorzy maja pasję, do rowerow nic takze nie mam (sam jeżdżę czasami na rowerze do pracy). Nie napisałem, że nie mogę ich znieść. Napisałem, że wywołuje uśmiech na mojej twarzy takie oto zjawisko.
@SceptycznyMis: Ja sam dojeżdżam rowerem do roboty ale nie mam super sportowych obcisłych ciuchów. ( ͡°ʖ̯͡°) Natomiast mojemu szefostwu doradzam aktywność na rowerze za każdym razem jak ich widzę (niebieski 140kg a różowy 110kg na oko ( ͡°͜ʖ͡°) )
Takich co przychodzą delikatnie spóźnieni w "elastyczne godziny pracy", wbiegają do biura ubrani od stóp do głów w jakieś sportowe pieluchomajtki o obniżonym współczynniku tarcia? W butach takich specjalnych, które się przypina do pedałów (no homo) by szybciej się spóźnić do pracy? W specjalnych plecakach ze specjalnymi uchwytami na specjalne bidony? Takich co na każde pytanie "co u Ciebie?" (Albo i bez pytania) odpowiadają: a no wiesz właśnie chyba rama mi lekko stuka i właśnie wczoraj wypatrzylem sobie taką włoska ramę z doskonałym współczynnikiem wagi i ceny do nacisku swojej d--y?
Uwielbiam ich :D
#gorzkiezale #gownowpis #pracbaza #rower
Komentarz usunięty przez autora
Jak pytam kolegów w pracy co u nich to codziennie rozmawiamy o stukającym zawieszeniu w Audi A4 AVANT 2.0 20V, jęczącej starej w domu, braku pieniędzy, że jesteśmy niewyspani i ten cwel szef się tylko na nas dorabia.
@rudeposter: To nie jest złe, to jest zabawne.
Aha xDDD