Aktywne Wpisy
Sudice +23
Właśnie wróciłam z pracy z Niemiec po półtora miesiąca nieobecności i zauważyłam w koszu na śmieci kilka prezerwatyw, on twierdzi że zużył je do masturbacji żeby nie poplamić się ale nigdy wcześniej tak nie robił, serce mi wyskakuje z piersi chce mi się wyć
#zwiazki
#zwiazki
Bobito +88
#ukraina #wojna #rosja #japonia
Premier Japonii Fumio Kishida jest obecnie w drodze do stolicy Ukrainy, Kijowa, z niespodziewaną wizytą państwową z prezydentem Zełenskim; jest to pierwsza wizyta japońskiego przywódcy na Ukrainie od czasu rosyjskiej inwazji i najprawdopodobniej będzie obejmowała rozmowy o pomocy.
Premier Japonii Fumio Kishida jest obecnie w drodze do stolicy Ukrainy, Kijowa, z niespodziewaną wizytą państwową z prezydentem Zełenskim; jest to pierwsza wizyta japońskiego przywódcy na Ukrainie od czasu rosyjskiej inwazji i najprawdopodobniej będzie obejmowała rozmowy o pomocy.
#heheszki #humorobrazkowy #modadamska
https://www.wykop.pl/wpis/25875035/ej-rozowepaski-takaprawda-%CA%96-sukienkiboners-humoro/
@nama: a jakość tych samców? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AurenaZPolski: Nie, wszystko fajne. :)
@nama: Nie cieszyłabym się ze świadomości, że zagadują do mnie tylko z powodu tyłka.
Komentarz usunięty przez autora
Takie #!$%@? krótkie spodenki są zajebiste, zwłaszcza jak panna umie się zacnie wypiąć (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora