Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +3
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +965
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
also mialem w rodzinie kilka zgonow na tetniaka, w jaki sposob moge to przebadac? rok temu mialem robiona tomografie, na niej byla jakas dziwna kropka w okolicy pnia mozgu, ale skoro lekarze to zlali to ja tez, to raczej nie jest nic powaznego? czasem dzieja mi sie jakies odrobinke nietypowe rzeczy w stylu mrowienie jednej polowy ciala, albo mocne klucie w okolicach serca, ale od dawna mam to w dupie wiec pewnie jakby to mialo byc cos powazniejszego niz nerwobole to juz by mnie tu nie bylo.
jeszcze jakies badania powinienem robic?
poza tetniakami zgony w rodzinie z absolutnie typowych przyczyn, smierc na zawal u 76-latka palacego przez prawie 60 lat zycia, jakies losowe nowotwory, wydaje mi sie ze nie mam jakichs podatnosci genetycznych