Wpis z mikrobloga

Doradzcie mi cos i powiedzcie mi czy dziewcxyna z ktora sie spotykam przesadza czy jednak ja.
Otoz moja kolezanka z innego miasta ktora znam ponad rok wlasnie rozstala sie z chlopakiem
I planuje przyjechac do mnie, mamy isc cos wypic, potem byc moze do jakiegos klubu, a po tym przenocuje ja w drugim pokoju do nastepnego dnia.
Natoamiast dxirwczyna z ktora sie spotykam dwa miesiace widzi w tym problem i mysli ze dojdzie miedzy nami do czegos wiecej(i nic nie pomagaja moje zapewnienia ze to na niej mi zalezy a nie kolezance i nie ma zadnej opcji ze mialoby do czegos dojsc)
#logikarozowychpaskow #tinder #tfwnogf #przegryw #wygryw #rozowepaski
  • 80
  • Odpowiedz
@TomekABC123: będąc w związku nie wypada robić niektórych rzeczy i właśnie ta się do niej zalicza. Po co chcesz tworzyć historie przez które druga osoba będzie zazdrosna i miała powody do nieprzyjemnych myśli? Wiesz co to lojalność w związku ?
  • Odpowiedz
@TomekABC123: skoro zaufanie to podstawa to daj jej powód do tego zaufania. Niech chociaż będzie w tym mieszkaniu. Jak będziesz chciał pogadać z koleżanka to pogadasz ale niech dziewczyna z która się spotykasz będzie gdzieś w pobliżu. Chyba ze jednak bardziej zależy ci na tej koleżance niż kobiecie która ci się podoba to wiadomka xD
  • Odpowiedz
@TomekABC123 No sorry. Ale masz dziwną logike. Bo ja np nie wyobrażam sobie by mój niebieskipasek spał pod jednym dachem ze swoją " koleżanką ". Laska pewnie załamana po zerwaniu i będzie szukać pocieszania w Twoich ramionach. Nie dziwie się Twojej dziewczynie. Poza tym tak jak inni pisali... Co za problem zabrać ją ze sobą. Okey prywatność itd... Ale może Twoja dziewczyna by np lepiej jej doradziła ))¯_(ツ)_/¯ Pewnie i tak zarzutka...
  • Odpowiedz
@TomekABC123: pozatym pytasz wykopków czy dziewczyna przesadza czy ty a chcesz usłyszeć tylko to ze to twoja dziewczyna przesadza. Zobacz ze tyle osób ci napisało ze powinieneś inaczej to zorganizować a ty dalej nie kumasz. Na miejscu tej dziewczyny z ktora się spotykasz dawno bym cię olała bo sam nie potrafisz dać zaufania a chcesz żeby ktoś ufał bezgranicznie xD
  • Odpowiedz
@TomekABC123: Moim zdaniem ok i uważam że Twoja dziewczyna przesadza. Ludzie chyba mają się nawzajem za jakieś zwierzęta, które nie potrafią się kontrolować. W najgorszym wypadku powiedz swojej dziewczynie, że będziesz cały czas pod telefonem i niech dzwoni kiedy chce i tyle.
  • Odpowiedz
@Instynkt: a czym to sie rozni od chodzenai laski z koleznakami do klubow? przeciez wiekszosc tam nie idzie potanczyc w kółku z koleznakami, tylko z facetami, i to czesto bardzo blisko (nawet mi sie to wielkrotnie zdarzalo ze tanczylem z jakas zajeta laska, nawet przelizlaem z panna ktora miala za 3 tygodnie slub - a nie jestem Chadem, tylko takim 5-6/10, wiec mozna latwo wywnioskowac co laski robia z chadami)
  • Odpowiedz
@Elfickuuu: dziewczyny znane sa z tego ze slabo doradzaja w sprawach sercowych, nawet jesli maja dobre intencje.
Poza tym, dlaczego chcesz ograniczac swojego mezczyzne? Przeciez jesli ma zdradzic to i tak to zrobi, nawet jak bedziesz w pokoju obok
  • Odpowiedz
@TomekABC123: Wydaje mi się, że ludzie, którzy tu siedzą, nie mają po prostu żadnych znajomych czy przyjaciół (nawet tej samej płci, że o przeciwnej nie wspomnę), więc dla nich jedyna wyobrażalna relacja międzyludzka to związek, oparty oczywiście na seksie. No po prostu dla nich inna opcja nie istnieje.
  • Odpowiedz
@Shmit: a wiesz co to zaufanie w zwiazku? Ale co ja moge poradzic na cos co wytworzylo sie tylko w jej glowie? Ja tez przeciez moge myslec ze jak idzie na impreze do kolezanek to pozna jakeigos fajniejszego goscia ode mnie i da mu dupy, ale jednak jestem na tyle dojrzaly ze wiem ze tego nie zrobi jesli mnie kocha, a jesli nie to pusci sie i tak i tak
  • Odpowiedz
@Sikorka2017: ale my juz wczesniej mielismy sie spotkac, nawet zanim poznalem ta obecna, tylko ze ciagle cos stalo na przeszkodzie, bo jestesmy z innych miast, a ten jej rozpad zwiazku nie ma z tym nic wspolnego i przyznam ze ja sie tego nei spodziewalem
  • Odpowiedz
@TomekABC123: gowno nie zaufanie. Nie można żyć w związku w ten sposób ze jedna osoba robi co chce a druga ma jej ufać. Skoro nie szanujesz swojej dziewczyny to weź ja może zostaw bo czujesz się z jakiegoś powodu mocniejszy i ze więcej Ci wolno. Postaw się na jej miejscu
  • Odpowiedz