Wpis z mikrobloga

G--------l, n------n Mike Tyson, obecnie spłukany z kasy (w zeszłym roku sprzedawał kolacje ze sobą po 800 euro) reklamuje hekatombę Warszawy ( przy okazji napój energetyczny) rozkręconą przez garstkę wojskowych partaczy i politycznych naiwniaków. Czy to apogeum profanacji 200 tys ofiar #powstaniewarszawskie, czy brązownicy naszej historii maja jeszcze coś głupszego w zanadrzu?

#neuropa #historia #warszawa #polska #wojna #bekazprawakow #bekaznarodowcow #j--------e
robert5502 - G--------l, n------n Mike Tyson, obecnie spłukany z kasy (w zeszłym roku...

źródło: comment_sKfzKBzX8r3yTQkK43Pc2LDH2vuK4Yu6.jpg

Pobierz
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robert5502: Prosta sprawa, Tyson reklamuje Blacka (swoją drogą już to jest genialnym krokiem, pozyskać bankruta za jakieś grosze, ale z nazwiskiem znanym na całym świecie). Black sprzedaje się w Polsce. W Polsce sprzedaje się też Powstanie i inne bogoojczyźniane tematy. Więc połączono Tysona z tymi klimatami. Nieważne jak puste i nieszczere by to było, ludzie będą zachwyceni, będą mu dziękować. W tej chwili Mike najprawdopodobniej p----------a kasę za ten spot
  • Odpowiedz
@robert5502: Moja hipoteza jest taka, że pewna grupa wykopowiczów wykopuje, żeby pokazać, że "nie jestem rasistą, ja tylko nienawidzę islamu bo europejskie wartości czy coś takiego xD". Prawdopodobnie lolbertanie.
  • Odpowiedz
Wiesz że przed walką z gołotą zapiali skręta w szatni? a i tak mu n-----ł?

@patoologiaa: Tyson mówił, że zapalił, bo stresował się walką i to mu pomogło. A więc nie "a i tak", tylko raczej "dzięki temu".
  • Odpowiedz