Aktywne Wpisy
Największą bekę mam z ludzi którzy kupują ciuchy w sklepach typu auchan czy Carrefour xD byłem z bratem na zakupach, i kupił sobie jakieś skarpetki i spodnie dresowe. Pytam się go co on #!$%@? xD ja ubieram się tylko w jakimś h&m czy c&a i wyglądam jak człowiek, a w takim Auchanie to można se kupić co najwyżej pasate pomidorowa xD
#bekazpodludzi #zakupy
#bekazpodludzi #zakupy
Czy kupowanie ciuchów w hipermarketach jest januszowe?
- Tak 22.9% (192)
- Nie 77.1% (645)
Linnior88 +11
Czemu ludzie nie chcą mieć dzieci , przecież to chyba mile uczucie spędzać z kimś czas przekazywać wartości i się opiekować :3
Co do ram czasowych, możemy ustalić, że współczesność liczy się od 2014 włącznie, wtedy tylko Rosja anektowała, ale zgodzisz się chyba, że byłoby to tendencyjne, bo możemy ustalić, że liczy się od 2015 i wtedy ten obrazek nie ma sensu żadnego.
Ostatni szał
Komentarz usunięty przez moderatora
@sEB-q: Jeszcze Argentyna i Turcja. Ale nawet jeżeli dla Ciebie to trzeci świat, to i tak obroniłem tezę, że nie tylko Rosja anektuje terytoria. Izraela jakoś nikt się nie czepia (może poza paroma mało znaczącymi krajami), a przeciwko Rosji jest konsensus. Podwójne standardy.
@bogmar: Jakiej definicji? O Chinach już pisałem, że nie chce mi się na
Komentarz usunięty przez moderatora
@sEB-q
Nie ma to jak kłótnia o gównoobrazek xD
NRD i RFN i ANEKSJA? XD
Co do stanu teksas, to jest jedyny stan, który w dowolnej chwili może się odłączyć od unii... Nie został zaanektowany :D
@sEB-q
@Vein: Z punktu widzenia prawa międzynarodowego to była aneksja. Owszem, pokojowa, ale jednak - tak samo, jak terminem aneksja określa się przyłączenia Austrii do III Rzeszy - też było pokojowe. Powstrzymajmy emocje, dyskutujmy o faktach i trzymajmy się ściśle terminów.
To już więcej pożytku mieliby z zajęcia Suwalszczyzny - połączenie lądowe do Obwodu Kaliningradzkiego (przez przyjazną sobie Białoruś) oraz złoża rud żelaza (nieeksploatowane).
@glonstar: No wcale nie ma, zwłaszcza doniesień o tym że żadnych list nie było i ci sami ludzie kilkukrotnie oddawali głosy. Poza tym po rozpadzie ZSRR Rosja zrzekła się wszelkich praw do Krymu, co więcej zagwarantowała nienaruszalność granic Ukrainy (!). Więc tą aneksją pokazali nie tylko, że mentalnie nadal tkwią w czasach carów, ale też że
@szypkodawejplusa: Owszem, jest to wiarołomstwo, i jest to godne potępienia, ale jeżeli chodzi o niedotrzymywanie umów, to Rosja też nie jest jedyna.
@szypkodawejplusa: Śliczne
@glonstar: Czyli zaatakowany Izrael po pokonaniu agresorów miał wrócić do status quo, bo tak? Wierzysz w to, że wtedy Arabowie daliby im spokój?