@ZdenerwowanyBialorusin - nie do końca mi o taka grę chodziło - ale moja wina mogłem powiedzieć że chce z widoku pierwszej osoby, jednakowoż obejrzałem kilka filmików na YouTube i może być interesujące ;) @RedBulik - to samo co u zdenerwowanego Białorusina @Niggalke - grałem @Shaggy_dg - nie pójdzie mi @Inveth - 1,2,3,4 nie podoba mi się , morrowind grałem . Gothic też gralem
@krzysztof-marcin-rybacki: Najnowszy to średniawka, ogólnie dobra gra, ale kiepski Mass Effect. Jakieś Soulsy? Ewentualnie coś z serii South Park ( ͡°͜ʖ͡°)
@krzysztof-marcin-rybacki: Soulsy są ok, według mnie całkiem inne niż skyrim i musisz poświęcić dużo więcej czasu (no może poza 3 częścią), żeby poznać mechanike gry. Zanim się zapoznasz z mechaniką, może być trudno (i stąd się też bierze płacz, że Soulsy to taka ciężka gra), ale później idzie już z górki. Pierwsze dwie części nie prowadzą gracza tak bardzo za rączkę jak większość RPGów. Więc w sumie to polecam
@krzysztof-marcin-rybacki: Jeśli koniecznie musi to być erpeg 3D to obczaj Vampire The Masquerade: Bloodlines. Chyba najlepszy erpeg w 3D i przy okazji jeden z lepszych w ogóle.
Bo w sumie bym sobie pograł ?
#rpg #grajzwykopem #wolnyczas #gry #grypc #pcmasterrace
Pozdrawiam !
Komentarz usunięty przez moderatora
@RedBulik - to samo co u zdenerwowanego Białorusina
@Niggalke - grałem
@Shaggy_dg - nie pójdzie mi
@Inveth - 1,2,3,4 nie podoba mi się , morrowind grałem . Gothic też gralem
Chyba najlepszy erpeg w 3D i przy okazji jeden z lepszych w ogóle.