Aktywne Wpisy
ulan_mazowiecki +103
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Eeechhh gdzie ja znajdę różową która:
- nie pali papierosów ani nie ćpie
- nie przesadza z alkoholem (może nie pić)
- nie ma kolczyka w nosie
- nie jest brudnopisem
- nie chce mieć dzieci ani zwierząt
- jest wegetarianką
- jest ateistką
- nie głosuje na konfę ani na pis
- nie wierzy w gusła i astrologię
- ma mgr lub doktorat
- lubi przynajmniej jedno z:
Eeechhh gdzie ja znajdę różową która:
- nie pali papierosów ani nie ćpie
- nie przesadza z alkoholem (może nie pić)
- nie ma kolczyka w nosie
- nie jest brudnopisem
- nie chce mieć dzieci ani zwierząt
- jest wegetarianką
- jest ateistką
- nie głosuje na konfę ani na pis
- nie wierzy w gusła i astrologię
- ma mgr lub doktorat
- lubi przynajmniej jedno z:
Mam dosyć promowania od lat w mediach bogatych dzieciaków jako lepszych i zaradniejszych. Mam dosyć tych ochów i achów. Te dzieci mają tylko większe możliwości. Wiele dzieci ma "pomysły biznesowe", tylko ich rodziców na takie zabawy nie stać. Tak samo wiele dzieci jest dobrych w sporcie czy śpiewaniu, ale normalnych ludzi nie stać, aby takiemu dzieciakowi kupić profesjonalny sprzęt, wozić go na zawody i promować. Część tych celebryckich dzieci nawet nie ma żadnego talentu, ale i tak wszyscy się nad nimi rozpływają. A potem pokazują zwykłym dzieciom takiego banana i mówią "widzicie, on miał motywację i coś osiągnął w życiu, a wy co robaki?". Sama na takie dzieci patrzyłam będąc dzieckiem i czułam się gorsza.
#zalesie #sadstory #biznes #dzieci #wtf
A jak nie to warto zgłosić do skarbówki żeby się zainteresowali, jak młody taki przedsiębiorczy to sobie rzecz jasna i z tym poradzi, nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@PortalZeSmiesznymiObrazkami
To są inwestorzy lub mniej ładnie spekulanci a nie biznesmeni.
Najgorzej maja Ci co robią coś tylko dla rywalizacji i przyjemność daje im jedynie wgrywanie, bo tak na prawdę nigdy nie będą lepsi od
Fakt jest taki, że okazje są wszędzie i można robić biznes na wszystkim- wystarczy coś robić lepiej, szybciej, taniej i nie potrzeba mamy w przemyśle wystarczy trochę silnej woli.
Komentarz usunięty przez autora
Nosz kuźwa, np tata czy mama aktor zalatwili, że gówniak gra w serialu to potem: odziedziczył geny.