Wpis z mikrobloga

@ortofosforan: no mam Ci tłumaczyć dlaczego kolarze pedałują z punktu A do B chociaż nigdzie nie muszą jechać? Jedni cały dzień biją Niemca po kasku, a drudzy siedzą na rybach czekając na życiówkę, sport jak każdy inny, wynikiem w tym sporcie są duże ryby, a w innym gole, czasy itp. nie wiem stary czego tu nie kumasz xDD świat nie kręci się wokół Ciebie i twoich zajawek.
  • Odpowiedz
@SZCZUPAK230: no spoko, ale taki rowerzysta nikomu nie szkodzi, a Ty męczysz ryby i jeszcze się z tego cieszysz. A wynik masz taki, jaka akurat ryba Ci przypłynie do haczyka, czyli kompletnie losowy. Wiadomo, że jak będziesz siedział po 20 godzin tygodniowo łowiąc ryby, to w końcu trafi się duża sztuka. Czy to czyni z Ciebie lepszego wędkarza? xD Weź chociaż te rybę zabij i zjedz, bo nie sądzę, że
  • Odpowiedz
@ortofosforan: nie znam się, ale się wypowiem. Wiesz, że są różne rodzaje wędkarstwa i często można łowić tylko duże ryby nie siedząc dwudziestu godzin? I ja lubię łowić duże ryby, są wędkarze (zawodnicy) którzy z reguły idą na ilość i to im też sprawia satysfakcję. Losowe wyniki? Nie wiem o czym piszesz, ale jak ja rozstawiam stanowisko karpiowe to łowię karpie a nie płocie czy leszcze. Zanim zaczniesz coś krytykować
  • Odpowiedz