Wpis z mikrobloga

Już mnie w-----a powoli te p---------e kasztanów z tagu #przegryw, powiem wam jedno. Charakter liczy się później! Najpierw musisz pociągać dziewczynę swoim wyglądem i jak ktoś pisze inaczej to jest k---a w błędzie. Jeśli masz zajebisty charakter ale wygląd 2/10 to ciężko Ci będzie znaleźć dziewczynę 5/10 (są wyjątki ale no nie wierzyłbym akurat w to) nie mówiąc o +5/10. Musisz się k---a prezentować jak chcesz wyrywać laski xD Tak samo jest z dziewczynami jeśli jest brzydka to wiadomo że jakiś desperat ja wyrucha ale proszę Cię, wierzysz że to będzie miłość xD? Proszę bardzo przegrywy jak wyglada świat, wygląd to podstawa człowieka bez niego jesteś w czarnej p-----e. Dziękuje!

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vlko: A ja jako rozowy pasek sie zgadzam. Kobiety patrza tez na wyglad i to jest dobre, bo inaczej wlasnie te seksy pozniej sa raz na miesiac.
Tyle, ze kazdemu moze podobac sie co innego. Ja np. niecierpie bród, czy takich mega przypakowanych facetow. I moje 10/10 dla kogos bedzie 6/10

Wyglad, zapach jest istotny z punktu ewolucyjnego, a chyba to wazne by miec roznorodnosc genowa i zdrowe dzieci :p
  • Odpowiedz
@aglegola: I właśnie, masz kompletną rację. Czasem ktoś nie porwie Cię wyglądem, ale ma tak gadane, że momentalnie robi się tak atrakcyjny w Twoich oczach, że nie można się powstrzymać.
Co nie zmienia faktu, że nie trzeba być nieziemsko przystojnym, ale trzeba być zadbanym, to na pewno.
  • Odpowiedz
@Vectorovo: o dokładnie tak. Mój niebieski w ogóle mi się nie podobał. Wkurzał mnie, irytował, bo ciągle łaził za mną i jeszcze ten wygląd - niepociągający xD Ale gadał też i coraz fajniej i ciągle się śmiał i rozśmieszał mnie.

Az pewnego dnia jakos inaczej sie zrobilo i... wygrał wygryw jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Faveola: no tak, ale wygląd przemija w końcu - a zostaje tylko charakter i zachowanie : ] No i tak jak mowisz to i ja patrze. Sa rzeczy ktorych nienawidzę (brody na zasadzie takiego "paska" jak na p-----e, tyle ze na brodzie - nie zniese xD Pakerów też nie), ale ogólnie to ważne żeby był zadbany i w miare szczupły. Lubię długie wędrówki. Musi mi dotrzymać kroku ;)

A reszta
  • Odpowiedz
@vlko Bzdura i to w obie strony. Mamy jakies minima jesli chodzi o wyglad, ktory jesteśmy w stanie zaakceptować, ale to osobowość jest decydującą w kwestii, czy decydujemy sie na taka osobę. A większość z tagu #przegryw to do bólu nudni, sfrustrowani ludzie. Kto by sie przy takich czuł dobrze na codzień?
  • Odpowiedz
@aglegola: No to nie jest do konca, ze wyglad przemija, ale fakt zmienia sie, pokazuja sie zmarszczki, wypadaja wlosy. Ale ogolny zarys pozostaje podobny, a w moim mniemaniu to on ma duze znaczenie.

To nie jest tez tak, ze jest jeden okreslony typ urody, ktory jest pożądany. Jednym podobaja sie energiczne fitmirabelki, innym mimozy jeszcze innym posagowe klepsydry albo male slodziaki :D

No wlasnie sama napisalas szczuply, ha! A to
  • Odpowiedz